oliepomp priming proces verklaard

Om ervoor te zorgen dat u het beste uit uw auto te krijgen, kunt u besluiten om een ​​oliepomp priming uit te voeren. Dit zal helpen om ervoor te zorgen dat uw oliepomp levert olie snel naar de rest van de motor. Na het verversen van olie, zult u merken dat uw oliepomp minder efficiënt werkt dan normaal, of dat u een verminderde hoeveelheid oliedruk in uw motor. Dit wordt veroorzaakt door de oliepomp verlies van de eerste of geprepareerde toestand, zodat de lucht en ander vuil op lekken in de oliepomp lijn. Oliepomp priming is een manier om de druk in de motor te verhogen, zonder dat het om een ​​garage.

Wanneer u wilt uw oliepomp priming uit te voeren, moet u ervoor zorgen dat de olietoevoer is volledig vrij van lucht. Doe dit door het openen van de olieleiding dicht bij de pomp en het uitvoeren van de olie in de pomp, totdat de lucht wordt gedwongen uit. Het vullen van de pomp met olie in deze trant moet zorgvuldig gebeuren, en je moet uitschakelen van de motor en laat hem afkoelen, voordat u begint met het voeden van de olie in de pomp. Zorg ervoor dat de pomp heeft alle bloedde uit het lucht, voordat u verder gaat met de oliepomp priming.

Bleed the Line

Laat je oliepomp blootgesteld, en start de motor. Niet meer dan normaal doen, en dan houd de buizen of de nok van uw oliepomp zo open mogelijk te maken. Dit kan het beste gebeuren met punttang. Je moet in staat om de olie te kijken beginnen te pompen in de cilinders, en dit moet slechts een paar minuten duren. Als u vindt dat de pomp is het nemen van een zeer lange tijd, dan moet u mogelijk een aantal voorgemengde olie aan het proces toe te voegen. Dit is een professionele combinatie van olie die wordt ontworpen om een ​​betere doorstroming geven.

Met behulp van de Engine

Open je de pomp met behulp van een sleutel om de bouten te verwijderen, en steek een boor motor in het uiteinde van de pomp. Schakel de pomp aandrijving met de klok mee, totdat u de olie start om de kamers te vullen te zien. Misschien wilt u een aantal van de premix olie toe te voegen aan deze pomp, als je problemen hebt met de oliepomp priming, maar het is niet nodig.

Met behulp van een Boor

Neem je oliefilter, en vul deze met ongeveer 1/2 liter verse olie. Laat deze stromen rond het filter en plaats het terug in de pomp. Dan, start de motor en laat hem lopen voor een paar seconden. Controleer de oliedruk na deze, en zorg ervoor dat het een normaal niveau heeft bereikt, volgens de handleiding van uw eigenaar. Als u nog steeds problemen met het filter hebt, haal hem uit de pomp weer, en te vervangen door een nieuw type filter. Wanneer dit gebeurt, top-up van uw oliepeil voordat u de auto weer.

Het veranderen van de Filter