olie-oven reparatie: oven luchtbevochtiger het oplossen van problemen

Het uitvoeren van een olie-oven reparatie kan lijken als een ontmoedigende vooruitzicht voor een amateur, maar voordat je beroep doen op de professionals, zijn er enkele fundamentele assessments die je kunt maken van uw oven luchtbevochtiger om ervoor te zorgen dat je niet krijgen van een grote reparatie factuur voor iets wat je kon jezelf erin geslaagd. Hoewel de meeste van een olie-oven reparatie mag alleen worden uitgevoerd door een expert, kunt u proberen om een ​​aantal eenvoudige oplossen van problemen die u zal helpen om uit te werken wat het probleem is te doen.

Een olie-oven luchtbevochtiger wordt geleverd in twee verschillende stijlen. Om eventuele problemen te doen, moet je uit te werken wat voor soort luchtbevochtiger je bezit.

Inzicht in de luchtbevochtiger

Een reservoir luchtbevochtiger gebruikt een dienblad met stilstaand water en een draaiende trommel-vorm die samen produceren het vocht vereist door het systeem.

Probleemoplossen

De flow-through bevochtiger is de meest voorkomende. In deze, stroomt water door de bevochtiger en afgevoerd. Stroming door luchtbevochtigers zijn beter, want je hebt minder kans op het ontwikkelen van bacteriën in de luchtbevochtiger stilstaand water, waardoor de ziekte. Stroming door luchtbevochtigers zijn gemonteerd op het luchtkanaal, en zijn verbonden met de oven geleverde hete lucht.

meer Problemen oplossen

Voordat u het oplossen van problemen begint, zet de oven uit bij de hoofdschakelaar. Dit zal ervoor zorgen dat terwijl u de machine te testen, is er geen kans op een elektrische schok. Controleer de zekeringkast van de omringende componenten, en de bevochtiger zelf. Haal de zekering, en gebruik maken van een multimeter op, of plaats in een aantal systeem dat werkt. Als de zekering kapot is, vervang hem, en test de luchtbevochtiger opnieuw voordat u doorgaat.

verdere problemen oplossen

Controleer vervolgens het water in de luchtbevochtiger. Zij hebben behoefte aan water te lopen, en als het is verdampt, of de watertoevoer verloren is gegaan, dan zal de bevochtiger niet werken. Controleer de koperen waterleiding om ervoor te zorgen dat het water is niet lekt. Als er sprake lijkt te weinig water in het systeem, of er is waterschade op de vloer, kunt u proberen om het water zelf te repareren, of bel in een loodgieter.

Als er voldoende water beschikbaar in de pijp, controleert de vulopening. Als deze onderdelen niet zijn gebruikt voor een tijdje, dan kunt u vinden dat ze in beslag genomen of verstopt. Dit kan goede werking van de luchtbevochtiger te voorkomen, dus check deze om ervoor te zorgen dat ze zijn allemaal goed werkt. Als delen van de inlaat buis of opening niet werken, dan moet u overwegen te vervangen door een vergelijkbaar deel, verkrijgbaar bij een ijzerhandel.

Een andere plaats om te kijken is de verdamper pad. Deze dienen om eventuele mineralen in het water op te vangen, en vaak moeten jaarlijks veranderen. Als u uw pad nog niet zijn veranderd, dan kunt u dit doen terwijl je het controleren van de luchtbevochtiger. Zorg ervoor dat het niet verstrikt in de afvoerleidingen is geworden, of anderszins voorkomen van de beweging van het water in de luchtbevochtiger.

Controleer de Humidistaat door deze los te schroeven van den berg, en op zoek naar losse draden, of geblazen circuits. Als u nog steeds geen probleem in uw luchtbevochtiger te vinden, dan is het een goed idee om te bellen in een professional.