lambrisering 7 – het aanbrengen van bekleding

Er zijn vele stijlen van de trim in materialen zoals hout, metaal en kunststof. Trim wordt gebruikt ter dekking van gaten aan de binnenkant van de hoeken, vloer en plafond gewrichten, of rond deur en raam openingen. Trim is de sleutel tot een succesvolle baan. Met bekleding dekken je je fouten en daarmee de noodzaak van volledige nauwkeurigheid te vermijden.

Vloer en plafond gewrichten.

Margin of Error: Exact

Je moet Adobe Flash Player te downloaden zodat u onze video kunt bekijken.

Meest voorkomende fout

De basis bekleding stuk voor een vloer tot muur of het plafond-to-wall-verbinding is een kwart ronde of plint. Het biedt een schone, rechte uitstraling en is eenvoudig te installeren. nagel het gewoon op zijn plaats met de afwerking nagels.

Buitenhoeken. Plaats uw lambrisering, zodat de randen te ontmoeten zo dicht mogelijk bij een buitentemperatuur hoek. Wanneer het snijpunt van de twee stukken is netjes genoeg kan onbedekt worden gelaten. Speciale buitenhoek vormen kunnen ook worden toegepast.

Inside hoeken. Als uw muren zijn recht genoeg, en uw lambrisering job keurig genoeg is, kun je soms rennen een vel stevig in de hoek en stoten de stuurman tot aan het voor een goede pasvorm en een goed uitziende baan. Indien dit niet het geval is, echter, een kwart ronde keurig hier zo goed werkt.

Buiten plint hoeken. Deze stukken moeten eerst naar een hoek van 45 graden worden gesneden met uw mijter doos en terug zagen. Spijker ze op hun plaats, zodat ze zijn knus. Dan start de ronde deel van uw hamer handvat of een schroevendraaier schacht strak tot het gewricht aan een kloof die kan worden overgelaten te verzegelen.

Inside plint hoeken. Dit kan lastig zijn wanneer u gebruik maakt van de aard van de plinten die bochten en vormen hebben aan hen. Ik niet aan te raden het gebruik van een mijter hier ingeschakeld omdat de nagels hebben de neiging om de kruisende stukken uit elkaar te trekken, het creĆ«ren van een groot verschil, indien bevestigd. Als u het schilderen, kan deze crack worden gevuld met kit en overschilderd. Als u liever de natuurlijke houtwerk, een proces genaamd “omgaan” zal u een prachtig ingerichte hoek elke keer geven.

Begin met stoten het eerste stuk van het vormen tot aan de muur en spijkeren op zijn plaats. Het tweede stuk moet in verstekbak worden geplaatst voor een 45-graden gesneden met binnenkant houtnerf blijkt aan de voorzijde van het vormstuk. Gebruik coping zag gehouden op een hoek van 90 graden en knip de ingeklemd deel van de molding, naar aanleiding van de buitenlijn precies. Deze methode brengt de perfecte profiel om het gieten, die vervolgens precies past over de stuurman op de muur.

Gewrichten over de lengte van de plint kan lelijk zijn en meestal apart te trekken indien alleen tot de randen tegen elkaar. Een andere truc is hier verstek snijden de uiteinden op een hoek van 45 graden, zodat de twee stukken molding elkaar overlapt een schonere kijken versiering maken. Breng wat lijm op de mijter verbinding tussen de twee stukken. Dit zal de gezamenlijke strak te houden als het vormen krimpt. U kunt zodat de lijm sijpelt uit de gezamenlijke en krijg smakeloos. Vervolgens licht zand het gewricht en de lijm zal mengen met het zaagsel en verbergen het gewricht.

Tip: Trim is het geheim van een succesvolle lambrisering baan. Het heeft betrekking op je fouten en daarmee helpt u voorkomen dat de behoefte aan een grotere nauwkeurigheid.