kiezel tegelvloer installatie gemakkelijk gemaakt

Kiezel tegelvloer installatie wordt meestal gebruikt 12 inch rechthoekige bladen, waarbij elk vel een verschillend aantal kiezels afhankelijk van de stijl en fabrikant. Het is niet veel anders te leggen dan gewone steen of keramische tegels, en is veel gemakkelijker om te werken in hoeken en kanten. Altijd aankoop van de benodigde hoeveelheid plus ongeveer 10 procent extra, mogelijk te maken voor fouten en onvoorziene complicaties. De meeste kamers zullen gedeeltelijke lakens vereisen, en deze extra strips kunnen ook worden gebruikt om moeilijk of ongewoon vormige ruimtes vullen.

Zorg ervoor dat het de vloer schoon is, vrij van puin en vuil of stof. Elk object die worden achtergelaten op de grond kan leiden tot een hogere stenen in de afgewerkte vloer. Stof kan ook interfereren met de binding van de thinset en plakmiddelen, en resulteren in stenen die hetzij in het geheel niet gebonden of losraken gemakkelijk. Hoewel we verwijzen herhaaldelijk thinset kunnen andere hechtende materialen worden gebruikt, zolang zij een gecertificeerd voor het verlijmen van steen.

Bereid de Work Area

Solliciteer thinset in kleine gebieden, meestal ongeveer 2 vierkante voet. Dit is een geschikte bereiken van afstand om te werken, en laat genoeg tijd om correcties aan te brengen voor de thinset verhardt. Als u meer thinset dat u in staat om tegel te leggen in te vullen zijn toe te passen, zul je merken dat je voortdurend gefrustreerd door de stormloop waar je doorheen gaat, terwijl het werken kleinere vlekken geeft je genoeg tijd om ervoor te zorgen dat het werk gaat zoals gepland. Thinset en andere kleefstoffen drogen snel, en er is weinig te doen voor gedroogde lijm, behalve om deze te verwijderen en opnieuw toe te passen meer lijm.

Werk een klein gebied

Begin bij het gebied dat het hoogste bedrag van het verkeer zal ontvangen, indien mogelijk. Wees voorzichtig niet om jezelf in het werkgebied val, maar begint in de buurt van het verkeer gebied maakt discrepanties en fouten uit te werken in een minder zichtbare plaats aan het einde van de baan. Als je werkt, neem de tijd om ervoor te zorgen dat de stenen uit te werken in een goed gespreid patroon. Als er gaten of ontbrekende stenen, verwijderen van een steen uit een ongebruikte vel en plaats deze in de opening.

Plan voor Later Correcties

Bij het werken in gebieden die de stenen nodig hebben om te passen rond een vorm, is het een goed idee om de vorm op een stuk papier of karton te tekenen en de lay-out van het steentje tegel volgens die. Het kan moeilijk zijn om uit te werken kleine details in een aantal kleine ruimtes, en doen voordat je in positie zal helpen het proces te bewegen langs soepel.

gebruik Templates

Pebble tegel kan worden gelaten zoals het is, of specie kan worden toegepast. Als grout niet wordt gebruikt, wordt vuil en puin ophopen in de ruimtes tussen de keien in de tijd, en het schoonmaken van hen zal een beetje een karwei. Gebruik grout echter de stabiliteit van de kiezels verhogen. Sommige van de best uitziende steentje tegelvloeren hebben specie toegepast en worden vervolgens verzegeld met een dikke, glanzende toplaag dat de stenen geeft een wetlook.

Finish om persoonlijke keuze