juiste houding in huis bureaustoelen

Ergonomische methode om op te zitten in de woning van bureaustoelen kan spanning te verlichten terwijl het voorkomen van rugpijn en andere problemen. We besteden veel tijd in onze stoelen ineengedoken op computers, starend in knipperende schermen. Dit is een enorme verandering ten opzichte van de oude slecht verlichte kantoor met stapels papierwerk, waar er veel meer beweging betrokken. We besteden minder tijd aan het lezen van papieren documenten, of opstaan ​​uit onze bureaustoelen om bestanden en papierwerk op te halen of zet ze weg, die minder beweging en lichaamsbeweging betekent.

Uw werk is conveineintly recht voor u op een computerscherm, waarin nieuwe kwesties zoals rugpijn veroorzaakt van het zitten op een plek. Zittend voor lange periodes in de woning van bureaustoelen kan een effect hebben op de kromming van de ruggengraat hebben, en zelfs invloed op uw staande houding. U wilt een kantoor aan huis computer stoel die is comfortabel en dat past bij de contouren van je rug bij het zitten rechte of voorovergebogen om te werken aan uw bureau.

aanstellerig

Een ding over thuis bureaustoelen is dat je een aantal patronen en ontwerpen om je rug te helpen kunnen vinden tijdens het gebruik van hen. Wel moet je bewust van je zithouding echt van belang zijn. Het comfort op je rug zou kunnen komen van een gebogen steun of een holle één. U wilt een stoel die het meest comfortabel voor je rug, terwijl de vergadering in een rechte positie, wat betekent dat uw rug recht en je schouders naar achteren te selecteren.

Chair Aanpassingen

De meesten zullen beschuldigen een slechte rug op de homepage bureaustoelen, wanneer het echte probleem houding zit en niet het nemen van regelmatige pauzes om op te staan ​​en bewegen. Langdurig zitten slouched over of laten vallen in uw kantoor of kantoor aan huis bureaustoelen zal slechts één resultaat, een slechte terug te brengen. Als je houding goed is en de stoel lijkt niet om je lichaam goed passen en comfortabel bij zitten recht, onmiddellijk vervangen, voordat houding schade wordt aangericht.

Stretching en Hypertensie Oefeningen

De meeste van de huidige kantoor aan huis stoelen verstelbare rugleuningen en zijkanten. In veel gevallen worden ze weer gekanteld voor een ontspannen en ongedwongen loungen positie. Dit is geen goed idee, als je stoel moet worden aangepast voor een stevige en rechte rug om de juiste steun te geven. Uw stoel in hoogte moet worden geplaatst, zodat de armsteunen zijn zo gelijkmatig mogelijk aan uw bureau oppervlak weinig stress te laten op je armen tijdens het typen of het lezen van papierwerk.

Om jezelf in goede gezondheid te houden tijdens het gebruik van kantoor aan huis stoelen is het verstandig om op te staan ​​en bewegen op een regelmatige basis. Elk uur of zo, staan ​​en doe wat mild in positie stukken en bochten. Dit zorgt ervoor dat je bloed stroomt, als voorzitter circulatie kan snijden net onder je benen, waardoor gevoelloosheid in de tijd. Strek je armen, en draai je polsen licht, door het draaien ze rond en voeg bij sommige nek en hoofd rolt ook. U wilt lenig te blijven, en het doen van deze korte pauzes met de oefening zal u toelaten om langer te werken, sneller en zonder vermoeidheid en rugklachten.