het verwijderen van verfvlekken van het acryl sink

Een acryl wastafel is het goedkoop alternatief voor roestvast staal en graniet en andere materialen. De acryl wastafel is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, maar in tegenstelling tot de andere materialen verf heeft er een gewoonte van hen kleuring. Als u niet weg te vegen gemorste verf meteen het kan voldoen aan de acryl aanrecht die een lelijke verf vlek zal verlaten. Sinds een acryl wastafel is zo gemakkelijk te reinigen van de verf kan worden verwijderd en het volgende artikel zal u tonen hoe.

De aard van de verf op de acryl gootsteen kan bepalen hoe je over het verwijderen van het. Het belangrijkste om te weten is of de verf latex gebaseerd. Hiervoor heeft u alcohol en een watje nodig. Giet een kleine hoeveelheid op de katoenen bal en het tabblad verf. Wacht 1 tot 2 minuten veeg het gebied met een doek. Als de verf uit dan komt je te maken met latex verf op basis van en niet een op olie gebaseerde één.

Stap 1 – Bepaal de Paint Type

Om effectief verf te verwijderen uit elk oppervlak moet je af te breken de band die hij heeft met het oppervlak. In het geval van op olie gebaseerde verf kun je ze verwijderen door het weken de verf met een spray smeermiddel. Voor een latex verf u wilt gebruiken alcohol. Verzadigen de verf met de juiste remover. Voor verven op oliebasis spuit het smeermiddel direct aan de verf in een dikke laag. Voor-latex gebaseerde verf is gemakkelijker te gieten alcohol in een spuitfles en licht doven de verf.

Stap 2 – Eerste Week

Laat het smeermiddel of alcohol weken op de verf voor ongeveer 15 minuten, maar als de verf in de acryl wastafel is geweest voor een lange tijd wilt u misschien laat het langer doorwerken. Als de verf dik dan zult u ook willen de schoonmakers om langer te werken, zodat het beter kan doordringen in de verf. Gebruik de plastic plamuurmes en beginnen schrapen de lak aan. Als de verf is dik je zal waarschijnlijk het verwijderen van de verf in lagen. Als dit het geval is breng meer smeermiddel of alcohol en verder schrapen tot de verf wordt verwijderd. Als de verf is gelijk met de acryl gootsteen het schrapen kan niet werken. In dit geval gebruik maken van een schuursponsje om het te verwijderen.

Stap 3 – Verwijder de Paint

Nadat de verf uit de acryl verwijderd zinken wil je de alcohol te verwijderen, oliën uit de verf en smering film die zal worden achtergelaten in de gootsteen. Breng een kleine hoeveelheid afwasmiddel een schuursponsje en dan scrub over de gehele acryl wastafel. Zodra de spoelbak is bedekt met het wasmiddel kunt u dan zet de warm water. Gebruik de spons om het wassen beginnen de acryl wasbak.

Stap 4 – schoonmaak