het verwijderen van een permanent marker vlek van uw auto

Zoals je kunt raden, kan een permanent marker vlek moeilijk te verwijderen zijn. Maar met de juiste schoonmaakmiddelen kunt u marker vlekken te verwijderen uit uw auto.

Het verwijderen van een vlek van het interieur van een auto werkt het beste als je kunt behandelen eerder vroeger dan later. Test een onopvallende plek op de binnenkant door een watje met een kleine hoeveelheid aceton in een gebied aan de binnenzijde. Als de aceton veroorzaakt geen bleken de stoffering, kunt u wrijf de marker vlek met een stolsel en aceton tot aan de plek verdwijnt. U kunt de doek te spoelen met koud water om de resterende inkt te verwijderen.

Interieur

Het verwijderen van een permanent marker vlek van uw buitenkant kan een paar honderd dollar kosten als gedaan op een orgaan winkel of dealer. Er zijn helaas geen producten die ofwel worden gemaakt voor dit doel. Veel mensen hebben succes het verwijderen van permanent marker vlekken met eenvoudige spuitbus haarlak gehad. Om dit te doen, gewoon spuiten de gewraakte gebied met de haarlak en het gebruik van zacht weefsel te verwijderen. De alcohol in de haarlak zal in het algemeen breken de marker vlek zonder schade aan de afwerking van uw auto. Enkel ben zeker om alle van de haarlak wassen van uw auto als je klaar bent.

Buitenkant