het schilderen van uw terras bar in te stellen: 4 ideeën voor het beste ontwerp

Een patio bar set besteedt haar tijd buiten, en zal daarom een ​​serieus pak slaag van het weer door de jaren heen. Van tijd tot tijd, kunt u besluiten om uw terras meubilair te vervangen door een nieuwe set, maar u kunt ook jazz-up van uw oude set zonder de uitgaven bijna net zo veel geld. Uw nieuwe look patio set zal nog steeds hetzelfde comfort als u uw oude apparaat, maar ziet er totaal anders na een facelift.

Verf grote bladeren op de armen van de stoelen en alle grote delen van de stoelen en de bar. Als uw terras meubilair betere dagen gekend, en uw tuin is van een tropische natuur in het ontwerp, kunt u ervoor kiezen om uw terras meubilair schilderen in een camouflage stijl. Koop weefsel dat de jungle stijl complimenten, zonder inhalen het ontwerp en het maken van het te opzichtig of botsende. Het schilderen van de stoel armen wit, en de rest van de stoel met groene tinten, is ook een andere manier van gedeeltelijk uw tuinmeubilair camoufleren, zonder volledig te bedekken groene verf. Het zal opvallen en er fris en schoon.

Stap 1 – Jungle Style

Adopteer een hotel chique mode buiten. Hotel chic is een populaire mode van de 21e eeuw voor indoor meubilair. Afhankelijk van de stijl van uw tuinmeubilair, kunt u de frames van de ontlasting te schilderen en de bar aan de neutrale kleur look te bereiken. Als de stijl van het terras set niet geschikt is voor de hedendaagse – bijvoorbeeld, kan het oude land cottage-stijl met gevormde benen of land keukenstoelen zijn – je kunt nog steeds schilderen neutraal, om het een frisse uitstraling.

Stap 2 – Hedendaagse

Als uw terras bar set is gemaakt van gietijzer, kunt u de oppervlakken met room, witte of zwarte Refinish om een ​​Victoriaanse uitstraling aan uw set te creëren. Paint gietijzer in een Victoriaanse stijl, met geschikte borstels. Zorg ervoor dat je in alle kleine gebieden, die zijn gevormd of uitgesneden. Het zal frissen het uiterlijk evenals geef het frisse stijl. Deze kleinere gebieden behoefte aan een goede bedekking. om ervoor te zorgen dat roest niet kruipen in een ongelakt oppervlak.

Stap 3 – Victoriaanse stijl

Gebruik Mexicaanse invloeden voor uw terras bar. Als uw terras set heeft een bar met een geschikte ondergrond, hebt u de mogelijkheid van het leggen van tegels op het, of het creëren van een Mexicaanse stijl mozaïek op het oppervlak. De stoelen kunnen ofwel dezelfde kleur of verschillende kleuren te schilderen. Er is geen reden waarom uw stoelen of krukken moeten uniform te kijken, en het tonen van een aantal individualiteit kan een beetje eigenzinnig zijn. Stel een mozaïek patroon in de bovenkant van de tafel, met behulp van gebroken of mozaïektegels, en zet ze met een goede tegellijm. Eenmaal droog, specie de tegels, en laat uitharden. Veeg het tegeloppervlak en is klaar voor gebruik.

Stap 4 – in Mexicaanse stijl