het schilderen van een keuken backsplash

Het schilderen van uw keuken backsplash is een geweldige manier om een ​​persoonlijke touch toe te voegen aan uw huis. Of u nu een ervaren schilder of een nieuwsgierige beginner, het schilderen van uw keuken terug splash is een grote decoratieve optie.

Begin met de besluitvorming over een ontwerp. Als je een ervaring schilder je waarschijnlijk al weet wat je wilt schilderen. Echter, voor een onervaren schilder de gedachte van een ontwerp te kiezen is intimiderend. Stencils zijn een geweldige tool die beginnende schilders kunnen gebruiken om een ​​uniforme en realistische vormen te maken.

Zodra u uw ontwerp in je geest hebben gedacht moet u supplies verzamelen voordat je je project kan beginnen. De volgende is een algemene lijst van benodigdheden die u nodig heeft om uw project uit te voeren

Nu dat alle leveringen zijn beveiligd bent u klaar om prime de rug splash. Afhankelijk van het type oppervlak dat wordt geschilderd, moet u het oppervlak voor te bereiden. Raadpleeg een professionele om te bepalen hoe het oppervlak voor te bereiden op een permanente schilderij voor de duik in.

Nadat het oppervlak is gegrond kunt u uw pallet te laden met de verschillende kleuren verf je gaat gebruiken. Als u gebruik maakt stencils ervoor zorgen dat ze zijn handig en binnen handbereik te allen tijde.

Begin schilderij langzaam om ervoor te zorgen niet om de verf te dik te passen. Het is nuttig om de verf te mengen met een kleine hoeveelheid water om het dunner en gemakkelijker mee te werken. Thinner verf is makkelijker te dekken als een fout is gemaakt en niet te vergeten, vele lagen dunne verf zorgt voor een stuk het gevoel van diepte en textuur.

Sta jezelf enkele uren aan de rug splash te schilderen. U moet voor de opbouw van verschillende lagen verf voor de ware ontwerp toont door. Eerst concentreren op de opbouw van de achtergrond van het schilderij. Een mooie achtergrond zal uw ontwerp pop te maken en opvallen voor de kijkers.

Nadat je een mooie achtergrond hebt gemaakt, gaan werken aan het brandpunt van uw schilderij. Als u in dienst stencils, nu is het tijd om ze te gebruiken. Stevig plaatst de stencil tegen de rug splash en gebruik een spons borstel om zorgvuldig te kleuren in het stencil. Gebruik de punt van de borstel in een zachte en neerwaartse beweging te voorkomen morsen of uitvoeren van de verf.

Zodra u de achtergrond en de focus van je werk hebt voltooid, gebruik dan een dun penseeltje aan te raken tot alle gebieden die u niet tevreden over. Gebruik zachte snelle slagen om beweging toe te voegen aan het stuk of highlights op een object. Laat je fantasie de vrije loop en u zult genieten van uw nieuwe keuken terug splash.