het schilderen van een betonnen wandelpad

Als er veel verkeer dat zal gaan in en uit uw huis zal zijn, is het tijd om uw betonnen loopbrug schilderen. Hoewel er zijn woningen die zijn geïnstalleerd met bakstenen pebbled of verharde doorgangen, zijn er nog een heleboel huizen die is geïnstalleerd met een eenvoudiger wandelpad dat werd gemaakt van beton. De gang is meestal in de kleur te onderscheiden en de laklaag duren van enkele maanden tot een jaar, afhankelijk van het schrobben, vegen en dweilen dat wordt gedaan het. Daarom wordt voortdurend onderhoud nodig om uw looppaden blijven zoeken goed de hele tijd. De sleutel tot het succes van het schilderen van uw betonnen wandelpad, net als bij alle andere projecten in de voorbereiding. Voorbereiden van het oppervlak van de betonnen gang kan immers langer dan de werkelijke schilderij baan. Als je gaat om je tijd te nemen en plan elke stap voorzichtig, ga je om te gaan door middel van het project soepel en snel.

Alvorens dit te doen ieder schilderij, heb je te wassen en het oppervlak van de betonnen loopbrug drogen. Als u een nieuwe loopbrug, maak een zeep en water mengsel en het gebruik van een push bezem te verspreiden over het hele oppervlak. Voor overmatig gebruikte of oude wandelpaden, kunt u een hogedrukreiniger te gebruiken. Dit zal ervoor zorgen dat alle vlekken en oliën die zich heeft verzameld op het oppervlak worden gewassen voordat je gaat schilderen. Laat het drogen en dekking voor ongeveer 24 uur.

Stap 1 – Het reinigen van de Concrete Gang Surface

Als er scheuren of gaten in het beton, vul ze met behulp van hydraulische cement. Toepassen sealer op betonnen randen van de loopbrug met behulp van het penseel. Voor de bredere sectie in het centrum, kunt u de outdoor roller gebruiken. Laten drogen en opnieuw te bedekken voor ongeveer 24 uur.

Stap 2 – Het vullen van Surface Storingen

Haal je beton primer en breng een dunne laag op de betonnen loopbrug met behulp van een kwast voor de randen van het beton en een outdoor roller op zijn middelste gedeelte. Laat de primer drogen. Bedek de loopbrug losjes ten minste één dag.

Stap 3 – Het voorbereiden van de Concrete Gang

Zodra de primer voldoende is uitgehard, breng dan een laagje verf op de vloer of beton beits, naar gelang uw voorkeur, en laat het drogen. Zodra het voldoende droog is, brengt u nog een laag verf of beits. Doe het schilderij op dezelfde manier als u tijdens de priming proces deed;. In het schilderen van uw betonnen wandelpad, geen gebruik maken van verf die bedoeld was voor het huis of voor het interieur. Het resultaat zou een oppervlak dat glad en gevaarlijk wanneer nat zou zijn. Er zijn vloerverven en commerciële vlekken voor beton die specifiek op oppervlakken zoals die van een loopbrug gemaakt. U kunt ook gebruik maken van een vloer verf additief dat een exterieur huis schilderen omgezet in een vloer verf.

Stap 4 – Het schilderen van de Loopbrug