het schilderen van een betonnen fundering: een how-to guide

Schilderen betonnen funderingen is een uitstekende methode om verlevendigen de stichting. De meeste mensen die een betonnen fundering te bouwen niet veel na te denken over de kleur. Dientengevolge, de grauwe beton lijkt vaak onaantrekkelijk in een anders mooi huis. Gelukkig kunt u uw betonnen fundering te schilderen en het aantrekkelijker te maken en geschikt is voor uw stijl.

Echter, voordat u overwegen schilderen een betonnen ondergrond, is het belangrijk om te controleren of het beton intact. Als er sprake is van scheuren of spleten aan de oppervlakte, kan je uiteindelijk met een slechte afwerking. Dus, voordat je enige vorm van schilderen activiteiten beginnen op uw betonnen fundering, moet u de scheuren te herstellen en ervoor te zorgen dat het oppervlak zelfs. U kunt een acryl vulmiddel te gebruiken in de spleten te vullen, en gebruik dan een donkere kleur te verdoezelen enige vorm van vlekken die nog na de reparatie zou kunnen blijven. Bovendien is het belangrijk te begrijpen dat je alleen verf op een betonnen ondergrond die is oud. Als u een betonnen fundering die net is gebouwd, moet je wachten tot ten minste 28 dagen voordat u uw verf baan te beginnen. Ook de betonconstructie dient natuurlijk te drogen, zodat Gebruik geen chemische uitharding deze kunnen problemen veroorzaken bij de schilderij, waardoor de verf binding met het beton.

Stap 1 – Bereid de Stichting

De eerste stap voordat je schildert is om de hele fundering te reinigen. Ervan uitgaande dat u al gerepareerd en uitgehard de betonnen fundering, de volgende stap is om goed te reinigen. Gebruik een waterslang of een emmer water naar de oppervlakte te wassen. Nadat je het hebt gewassen met water, gebruik een doek te reinigen en te drogen. Als er sprake is van onkruid groeit rond het beton, trek ze uit en neaten de omgeving.

Stap 2 – Maak de Paint Equipment

Was de roller met schoon water om al het vuil en stof te verwijderen. Het is belangrijk om een ​​schone roller voor de verf baan of je zal eindigen met stof en vuil vast aan het verfoppervlak. Vervolgens neemt pan van een schilder en meng het beton kleuren verf om de juiste consistentie zoals aangegeven in de instructies op het etiket.

Stap 3 – Verf de Stichting

Voordat u begint met schilderen met de roller borstel, gebruikt u eerst de kwast om de groeven te schilderen in de betonnen fundering. Ook verf voorzichtig de randen lijnen die in dezelfde richting. Wees niet ongerust als er veel verf up wordt gebruikt in uw eerste laag. Concrete absorbeert verf, en daarom zal je veel meer verf nodig heeft voor de eerste laag dan voor de volgende lagen. Nadat je de eerste laag klaar bent, wacht ongeveer een uur om de vacht volledig laten drogen. Breng de tweede laag pas nadat u zeker weet dat de eerste laag is absoluut droog.