het planten van een zuidelijke magnoliaboom

Statig en mooi, kan de zuidelijke magnolia boom groeien tot een hoogte van 40 tot 100 voet en zo breed als 30 tot 50 voet. Het beschikt over brede glanzende bladeren en grote, geurende witte magnolia bloemen in de lente en rode zaden in de herfst. Bij het toevoegen van ieder ras van magnolia aan uw landschap, kiest de aanplant locatie zorgvuldig. Eenmaal gevestigd, moet dit soort boom niet worden verplaatst. Volg deze stappen voor een succesvolle planten.

De Zuidelijke magnoliaboom vereist een gebied waar het vrij kan groeien. Denk aan de hoogte en breedte op de vervaldag voor willekeurig het planten in de grond. Deze groenblijvende magnolia heeft een goede 5 uur zon per dag, hoewel het halfschaduw kan tolereren als ze jong zijn. Het zal echter vereisen meer zon als het rijpt. Wat bodem moet vochtig, doorlatende en zuur, met een pH 4,5 tot 6,5.

Stap 1 – Het kiezen Locatie

Gebruik de schop om een ​​gat dat twee keer zo breed en twee keer zo diep als de kluit graven. Verwijder alle stenen, onkruid en wortels in het gat en zet de dug-up grond aan de zijkant.

Stap 2 – Dig Hole

De zuidelijke magnolia een goede start geven, voeg 4-6 inch laag mulch in de bodem van het gat.

Stap 3 – Voeg Muls

Zet de kluit van de Zuidelijke Magnolia boom in het gat. Zorg ervoor dat de bovenkant van de kluit blijft liggen met het oppervlak van de omringende grond. Vul met verwijderde grond en aanstampen rond de basis van de boom.

Stap 4 – Positie Tree

Pound houten palen rond de boom. Rijg man draad door een oude of goedkope stuk tuinslang (bescherming) en zet om het hout te staken. Dit zal helpen de jonge boom te stabiliseren tijdens de eerste groeiperiode.

Stap 5 – schikken Stakes

Voeg een extra mulch tot een diepte van ongeveer 4 inch. Voor het beste resultaat, gebruik mulch van den bast, pine stro of bladeren.

Stap 6 – Voeg Top Muls

Stap 7 – Water Deeply

Diep water de nieuw geplante magnolia te krijgen geregeld in zijn nieuwe thuis. Doorgaan wekelijkse diep water voor de eerste 3 maanden, en dan water alleen tijdens periodes van droogte.

Laat de zuidelijke magnolia om zich te vestigen. Volg een licht, maar frequent (maart, mei, juli en september) bemesting schema voor de eerste 3 groeiseizoenen. Gebruik een 8-8-8 of 10-10-10 kunstmest met een snelheid van 2 kopjes per 10 square feet. In het vierde jaar groeit, verminderen bemesten of twee keer per jaar.

Alleen de zuidelijke magnolia boom snoeien wanneer het slapende-nadat de bladeren zijn gevallen. Tuinieren deskundigen adviseren dunner zijtakken, terwijl de boom is jong. Het idee is om de boom natuurlijke piramidevorm te behouden. Bij het verlaten van de onderste takken alleen, zal de boom een ​​dichte luifel die bladeren kunnen verstoppen als ze vallen te ontwikkelen.

Het planten van een Southern magnoliaboom in het landschap moet een eenmalige gebeurtenis. Langzaam tot matig in de groei, dit exemplaar zal sieren de eigen tuin voor de komende decennia.

Stap 8 – Wanneer Bemesten

Stap 9 – Snoeien