het planten van een Bradford perenboom rij

Bradford perenbomen zijn zeer geschikt voor hun mooie displays van witte bloesems in het begin van het seizoen en de late herfst. Gebruik de volgende gids om u te helpen uw eigen rij van Peer van Bradford bomen te planten.

Als je eenmaal weet waar u wilt uw rij planten, beslissen hoe lang en dicht bij elkaar u wilt dat uw bomen groeien. Bradford perenbomen wel de neiging om schade lijden als ze ouder worden, maar als je dit kunt voorkomen door het regelmatig snoeien. Overmatige groei gepaard met broze hout veroorzaakt de meeste problemen in Bradford peren. Bij het uitzoeken van uw afstand, vergeet niet, de bomen kunnen groeien tot 65 voet hoog en 45 voet in diameter.

Erachter te komen waar u de rij

Met behulp van een lijn en palen of krijtpoeder markeer de lijn waarlangs de bomen zullen worden geplant. Om een ​​meer natuurlijke uitstraling te geven is het misschien beter om de lijn van de bomen in staat te stellen een kenmerk van het land waarin zij worden geplant volgen. Ze konden de lijn van een voetpad volgen, bijvoorbeeld. Hoewel niet bijzonder invasief is het best niet om de bomen in de buurt van gebouwen of een pad te planten. Je moet ook gebieden die van tijd tot tijd zou kunnen worden overspoeld te vermijden.

Mark Out The Line

Als je graaft, zorg ervoor dat het gat is minstens even groot als kluit van de boom. Besteed aandacht aan de kwaliteit van de bodem als je graven. Als het zwaar, het werk in sommige tuin zand en compost om het te breken en het verbeteren van de afwatering.

Het graven van de Gaten

Wanneer u de bomen in hun gaten te plaatsen, zorg ervoor dat het bodemniveau op de stam is hetzelfde als het was voordat je ze getransplanteerd. Vul dan het gat en aanstampen van de bodem naar beneden zo veel als je kunt. de boom en bodemwater zorgvuldig en vul eventuele lacunes die verschijnen als de grond regelt. Zorg ervoor dat al uw bomen staan ​​rechtop.

Introduceer the Trees

Als u elke boom te planten, neem waarnemingen om ervoor te zorgen dat ze goed passen in de lijn.

Controleer de Lijn

Bewaak uw nieuwe bomen zorgvuldig. Zorg ervoor dat ze niet uitdrogen of mager als de grond regelt om hen heen. Na twee of drie weken, moeten ze goed worden opgezet genoeg om te beginnen te voederen. Het is nooit te vroeg om een ​​snoeien routine start, dus hou een oogje op takken die dood of groeit ongewenste hoeken zijn. Als u takken merkt verticaal groeien, verwijder ze zo snel mogelijk.

Onderhoud

De manier waarop je de zorg voor uw bomen in de beginfase zal de standaard voor de toekomst. Als je de groei goed te controleren, kunt u voorkomen dat veel van de problemen in verband met gebroken ledematen.