het plannen van uw badkamer: vloer kast of de muur?

Wanneer verbouwen van een badkamer, heb je de keuze tussen een vloer kabinet en een wandkast. Het is misschien niet klinken als een gevoelig besluit, maar er zijn een aantal factoren die nuttig zijn bij het bepalen of een badkamervloer kast of een muur kabinet het beste past bij zijn uw behoeften.

Verbouwen van een badkamer is een van die grote projecten die vrij invasief, want je hebt veel mogelijkheden tot je beschikking als je begint planning. Heeft u extra ruimte nodig? Kunt u de badkamer uit te breiden? Wat voor soort wedstrijden wil je? Gaat u naar de kamer met een jacuzzi en een douchecabine te vullen? Kun je een grote ijdelheid? Waar is uw opslagruimte zal worden?

Grootte van de kamer

De mogelijkheden lijken eindeloos, maar je beperkt bent. De beschikbare ruimte je hebt in uw badkamer gaat bepalen wat je kunt doen en wat je niet kunt doen. Hetzelfde geldt voor uw kabinetsbesluit.

Gewicht

Een badkamervloer kabinet zal nemen waardevolle vloerruimte. Als u een opbergkast te vinden langs een muur, dan verlies je die muur voor iets anders je zou willen toevoegen. Opknoping uw kast op de muur opent de ruimte voor meer opties, zoals het toevoegen van een jacuzzi of een kleine tafel.

Onbekwaamheid

Er is altijd een afweging van wat je op te slaan in de kasten. Als er te veel gewicht, zal de kasten niet in staat zijn de belasting te verwerken. Lakens, dekens, en een heleboel handdoeken kunnen oplopen. Als je opslag problemen in andere gebieden van het huis hebben en de noodzaak om de kast ruimte te gebruiken in de badkamer, kan het extra gewicht toe te voegen. Een badkamer vloer kast zou een keuze in dit geval. Je bent in staat om de zware voorwerpen in de buurt van de bodem te houden en er is geen zorgen te maken over de kast vallen van de muur.

Sommige badkamers worden gerenoveerd omdat iemand in het huis is uitgeschakeld. Dat kan alleen uw badkamermeubel behoeften te bepalen. De meeste mensen die in een rolstoel willen een soort van vrijheid. Als u van plan bent om aan de muur gemonteerde kasten installeren, zullen ze niet in staat zijn om de items binnen te komen.

Planning voor badkamervloer kasten zal de persoon veel meer vrijheid te geven om te kunnen handdoeken, lakens, of andere zaken die nodig zijn voor het nemen van een bad of douche te bereiken.