het opknappen van een witte suite

Terwijl een witte suite mooi kan zijn, het vergt veel extra werk om het in goede conditie te houden. Het is niet ongewoon om hoeft te witte meubels opknappen na enige tijd. Als u een witte slaapkamer set die je van houdt, kunt u gemakkelijk maken het weer ziet er geweldig uit met enkele elleboog vet.

Als het meubilair moet gewoon een paar vlekken, en is in overigens goede staat, zal een volledige renoveer niet nodig zijn. U kunt een zuurstof gebaseerd reinigingsmiddel gebruiken om de vlekken te verwijderen zonder schade aan het meubilair. Doe een test eerst of het zal de finish niet beschadigen. Breng een kleine hoeveelheid van de reiniger op een onopvallende plaats, en laat het product drogen. Als u geen tekenen van schade, kunt u een niet-pluizende witte doek met een kleine hoeveelheid van het reinigingsmiddel om de vlek te verwijderen.

Stap 1 – Verwijder Vlekken

Als u nodig heeft om volledig te herschilderen en opknappen van het meubilair, zult u behoefte aan een afwerking of glazuur dat is op dit moment te verwijderen. De meeste witte meubilair zal een soort van beschermende afwerking op het hebben om te voorkomen dat vuil vlekken. Om deze te verwijderen, moet u een milde stripper te gebruiken. U kunt de chemische stripper op elk huis verbetering detailhandelaar te vinden. Dit zal vereisen dat u de meubels te verwijderen om een ​​buitenlocatie, de stripper toe te passen, en veeg het neer terwijl het dragen van handschoenen. Zodra de finish is verwijderd kun je beginnen om het Refinish.

Stap 2 – Verwijder Glaze

Het kan zijn dat het zand uit gebieden die zijn beschadigd. Als u de chemische afbijtmiddel hebt gebruikt, wil je licht zand na de stripper wordt verwijderd. Dit zal het oppervlak voorbereiden op de nieuwe verf aanvaarden.

Stap 3 – Schuren

White heeft de neiging om meer vlekken en gebreken dan andere kleuren. Voordat je schildert wilt u ervoor zorgen dat alle oneffenheden zijn verwijderd. Priming het meubilair zal ook helpen verbergen kleine vlekken terwijl het verstrekken van een nog te voltooien in het geval u niet in staat om alle oude afwerking te verwijderen. Een spray primer is de makkelijkste manier om te gaan over priming meubilair.

Stap 4 – Prime de Meubelbeurs

Gebruik een latex verf en de verf aan te brengen in lange zelfs beroertes. Het is belangrijk om te proberen om het graan van het hout te volgen. Tegendraads kunnen strepen en vlekken die moeilijk te zorgen voor later worden opgeslagen. U moet om de verf volledig drogen, en een tweede laag noodzakelijk zijn.

Stap 5 – Paint

Wilt u nood het uiterlijk, of voeg een decoratieve afwerking, zoals gekraak, kunt u dat doen zodra de verf droog is. Sommige afwerkingen zal vereisen dat u nog een dunne laag toe te voegen verf om het gewenste resultaat te bereiken.

Stap 6 – Afwerking

Stap 7 – Seal

Zodra het meubilair is geschilderd, kunt u een spray op blanke lak toe te passen. Dit zal u toelaten om de meubels schoon te houden en zal de verf op zijn plaats af te sluiten.