het kiezen van een vulling voor uw lichaam kussen

Niets heel troost als een lichaam kussen en de juiste vulling kan de ervaring te verbeteren. Maar wat is de juiste vulling?

Schuim kan een zeer comfortabel vulling als het stevig en goed gevormd. Vaak schuim grote kussens wordt verdeeld in kleine stukjes. Kleine stukjes verplaatsen zich naar een uiteinde van het kussen of de andere. Een ander probleem met schuim is dat het brokkelt ouder. Dit bederft de sfeer van het schuim kussen.

Schuim

Synthetische vulstoffen worden vaak voorgesteld als vezels. Ze kunnen comfortabel zijn, maar kan onaangenaam warm worden. Sommige vezels voorgesteld als hol kunnen zeer comfortabel en cool. Terwijl ze zijn niet zo comfortabel als donzen kussens kunnen ze zo comfortabel donzen kussens zijn.

Synthetisch

Styrofoam kralen zijn meer comfortabel bij het klein. Ze hebben de neiging om een ​​beetje koeler dan synthetische vezels vult. Omdat de kralen bewegen om elkaar heen heel gemakkelijk het kussen kan worden gedwongen tot zowat elke vorm voor comfort. Wanneer je over met een kraal gevulde kussen verplaatsen ze een aangename schuifelen geluid.

Styrofoam Beads

Ruwe katoen is een heerlijke vulling. Het is veerkrachtig en blijft koel. Een katoenen kussen kan zijn vorm heel goed vast te houden. Soms is een goedkope katoenen vulling zal instorten en wordt moeilijk over een tijd. Stomerij kan ze herstellen, maar ze zullen nooit zo comfortabel in die eerste paar maanden weer.

Katoen

Boekweit is een populaire vulling voor sommige kleinere kussens. Deze natuurlijke product past zich aan uw vorm. Het is niet echt een levensvatbare vulling voor een groot kussen vanwege gewicht.

Grains

Hop is een ander natuurlijk product dat is zeer comfortabel en heeft het voordeel van een zeer aangename geur. -Hop gevulde kussens zijn weten om slapeloosheid te verlichten.

hop

veren

Veren zijn een natuurlijk product, maar kan allergische reacties veroorzaken bij sommige mensen. Sommige veer vullingen omvatten grotere veren en deze kunnen soms steken door het deksel.

Beneden is een natuurlijk product dat de onder-veren van een gans. Beneden is zeer zacht en waarschijnlijk beschikbaar stellen van de meest comfortabele vulling. Donzen kussens kan de vorm die gewenst is en niet vaak compact zichzelf aannemen. Voor mensen met allergieën, donzen kussens kan nu worden verkregen in hypoallergene stijl.

Het is jammer dat kussens verzamelen een wonderbaarlijke hoeveelheid stof bij normaal gebruik. Het stof zal ook de haven bacteriën en mijten. Maakt niet uit wat vulling je hebt u wilt vervangen om de 2 of 3 jaar. Door deze periodieke rotatie kan dwingen de keuze tussen een hoogwaardig vulmateriaal en een betaalbare een.

Alle kussens zullen comfortabel voor een langere tijd blijven wanneer ze in een vrij strakke huls worden gehouden. De juiste afmeting kussen zal helpen houden de vorm van het kussen, op het houden van het bedrijf.

Als luxe is het doel, zult u niet in staat zijn om iets meer luxe dan naar beneden te vinden. Ganzendons is de beste. Kussens kunnen worden gereinigd door specialisten om de levensduur te verlengen. Voor de beste in comfort tegen een redelijke prijs die u zult waarschijnlijk merken dat holle synthetische vezels past het wetsvoorstel.

naar beneden

vulling Problemen

alle Kussens