het herkennen van zwarte schimmel: wat te zoeken en waar te kijken

Overweeg Ideal-Mold Breeding Environments

Hoe vindt Black Mold in uw huis

Waar te zoeken voor Black Mold

Black Mold Remedies

onderwerpen

Alden Smith is een bekroonde auteur, en levert regelmatig bijdragen aan deze website. Met een schat aan kennis te delen van zijn 50 jaar carrière als schrijver, werkt hij aan uiteenlopende onderwerpen, zoals huis reparatie, gezond leven, auto’s, personal finance, en koken.

Als u zich zorgen over giftige zwarte schimmel in uw huis bent, je bent niet alleen. Zwarte schimmel is gevaarlijk voor de mens, omdat het mycotoxinen dat kleine kwaaltjes zoals hoofdpijn, of belangrijke aandoeningen zoals longontsteking en kanker kan veroorzaken produceert. Gelukkig, het is gemakkelijk op te sporen. Een van de beste manieren om deze vorm, of “Stachybotrys chartarum,” in uw huis op te sporen is om gewoon te gaan op zoek naar het. Hier zijn enkele van de beste plaatsen om te kijken en de borden te letten bij het scoping zwarte schimmel.

Waarschuwing: Hoewel niet alle zwarte schimmel soorten zijn giftig, kan de giftige soort vele gezondheidsproblemen veroorzaken. Als je het even welk type van zwarte schimmel in uw huis te vinden, moet u de aankoop van een huis-testen van de veiligheid kit of het huren van een professional om het meteen te testen. Als het de toxische stam, moet u tijdelijk uw huis te evacueren en het huren van een professional om zich te ontdoen van te krijgen.

Ten eerste moet je gebieden die een ideale voedingsbodem voor deze verontreiniging te overwegen. Deze gevaarlijke schimmel moet vier dingen te ontwikkelen en zich te vermenigvuldigen: zuurstof, vocht bron, een bron van voedsel, en optimale groeiomstandigheden. Het groeit het best in een donkere, vochtige ruimtes;. Maak een lijst van gebieden die u denkt dat ze goed groeien omgevingen en controleer ze grondig. Denk aan de kelder, de badkamer, op de zolder, en onder spoelbakken. Dit zijn de gebieden van het huis waar schimmels zijn waarschijnlijk aanwezig te zijn.

De eerste en eenvoudigste manier om zwarte schimmel vinden door op te merken alle nieuwe geuren in uw huis. Het heeft een vochtig, muffe geur die moeilijk te missen. Als u deze geur in uw huis op te sporen, is de kans groot dat je een besmetting.

Zwarte schimmel blijkt zwart of een donkergroene en is vaak slijmerige-kijken. Het blijkt vaak in clusters, puntjes op de omgeving.

Omdat dit organisme zich voedt met cellulose, een gebied dat is van hout of een cellulose make-up is een goede plek om te beginnen. Hij houdt vooral gipsplaten, dus je moet kijken naar zwarte vlekken op uw muren. Als u een zwarte vlekken te zien, moet u uw gipsplaten inspecteren dichterbij, omdat de schimmel waarschijnlijk ook steeds meer achter de muren.

Vervolgens moet je de kelder te inspecteren. In veel delen van het land, is een kelder van nature vochtiger dan de rest van het huis, waardoor het de perfecte vorm broedplaats. Hier, focus op zoek naar vochtige ruimtes. Waterleidingen neiging om “zweten” in een vochtige omgeving, en ze zijn een van de belangrijkste oorzaken van zwarte schimmel in het huis. Als uw wasmachine en droger zijn in uw kelder, op zoek naar water lekkage rond de kranen en accessoires die de wasmachine te voeden;. Ook moet je niet vergeten om te controleren rond sump pompen voor het tekenen van vocht. Vele van de nieuwere ovens een vochtigheid op hen en worden gevoed door een waterbron. Kijk op lekken en zweten van dit armatuur. Deze eenheden hebben ook een drain om overtollig water te verwijderen. Zorg ervoor dat de afvoer niet verstopt is en correct evacueren.

Een badkamer is een uitstekende plek voor deze giftige stof te ontwikkelen. Het is sterk aanbevolen dat tapijt niet in de badkamer worden geïnstalleerd, zoals vocht uit de douche kan het tapijt overspoelen, het creëren van de perfecte huis voor een besmetting;. Douche kraampjes en ingebouwde glasvezel douches moet ook worden gecontroleerd. Omdat deze eenheden zijn algemeen afgedicht, de kans vocht te verzamelen achter hen groter. Controleer ook het afdichten van scheuren, als water, en dus schimmel, kan verzamelen achter de rug.

Omdat de overheid heeft de afgelopen jaren stellen veel normen voor het behoud thuis energie, zolders neiging om strakker en hebben minder kans op uitwisseling van lucht tussen de binnen- en buitenomgeving. Dit naast isolatie helpt verder de mogelijkheid Stachybotrys chartarum groeien.

Kijk voor eventueel vocht verzamelen op de zolder van een eventuele lekkage in de dakconstructie en nauw te inspecteren voor droge rot of vocht. Let op de nagels die kunnen uitsteken door de dakbedekking in het interieur. Is er enig teken van vorst op hen in de winter? Zo ja, duidt dit op een rijpe omgeving voor een besmetting.

Als u alle gebieden die tekenen van zwarte schimmel blijkt te ontdekken, kunt u in het algemeen schoon te maken als het niet groter is dan 10 vierkante voet. Was het gebied grondig met warm water en zeep en droog het af. Nadat het gebied is droog is, brengt een toepassing van een fungicide. Hoewel bleekmiddel mal doden op het oppervlak, wanneer het diep is ingebed in het hout, bleekmiddel zal doorgaans verdampen alvorens de bron;. Indien door deze eenvoudige inspectie bepaalt u er schimmel aanwezig in het huis in een gebied groter dan 10 vierkante voet, moet u een professionele inspecteur noemen. Hoewel een huiseigenaar mal van het huis in kleine, geïsoleerde gebieden kan uitroeien, duurt de expertise van deze professionals om de juiste handelwijze te bepalen in het bevrijden van uw huis van deze gevaarlijke stof.