het beschermen van houten speelgoed dozen

Het beschermen van uw houten speelgoed dozen zal helpen verlengen hun nut en het leven. Een houten speelgoed doos is als elk ander stuk van slaapkamermeubilair die periodiek onderhoud om het schoon en beschermd te houden nodig heeft. Dit geldt vooral als de doos speelgoed is ontworpen om eruit als een high-end meubel. Met een beetje TLC en een aantal know-how, kunt u de bescherming van uw houten speelgoed doos en extra jaren van gebruik en genot van hen te ontvangen.

Periodieke reiniging is belangrijk. Net als elk houtproduct, kan het aantrekken van vuil, vet en vuil dat als onbeheerd kan grotere problemen veroorzaken. Net zoals je zal periodiek alle andere soorten van houten meubelen schoon in uw huis, het behoud van de uitstraling van uw houten speelgoed doos op dezelfde reiniging schema moet worden geplaatst. Afstoffen en vegen met een vochtige doek kan de enige periodieke reiniging je ooit kan nodig zijn als dit karwei vaak wordt uitgevoerd zijn. Als vuil, vet en vuil zich ophopen zonder af te vegen schoon af en toe een beetje meer uitgebreide reiniging zal moeten worden uitgevoerd. Met behulp van een mild hout reinigingsmiddel en een zachte doek, voeg een beetje elleboog vet om die koppige krijt merken of ander vuil te verwijderen. Let vooral op hardware gebieden waar vuil gemakkelijk kunnen verbergen. Controleer ook langs het deksel randen en langs, waar elke decorlijst wordt toegepast voor “verbergen” vuil. Gebruik een goede meubelwas als extra coating voor bescherming.

schoonmaak

Gebruik een kleuraanpassing hout stopverf of vulmiddel om eventuele sneden of deuken repareren. Soms kun je een vulmiddel “krijt” of potlood die overeenkomt met de originele vlek die je kunt gebruiken als een one-step reparatie keuze te verkrijgen. Andere grotere bezuinigingen en deuken kan een beetje schuren om dezelfde gladheid van de oorspronkelijke oppervlakte te bereiken nodig. Als u reparaties zo snel mogelijk te maken om de tijd dat ze beschadigd zijn, sta je een betere kans om te mengen in de oorspronkelijke staat.

Reparatie Cuts en Dings

Het toevoegen van de beschermende bekleding kan ook een grote invloed op de duurzame uitstraling van uw houten speelgoed doos. Na verloop van tijd zal de speelgoedkist veel misbruik ontvangen. Beschermt de randen met bekleding en het binnendeksel waar slaat op het frame kan helpen ondersteunen zijn leven. Zelfklevende rubber strippen-net zoals tochtstrippen-kan worden toegepast op het frame randen langs de binnenkant van het deksel om de schok te absorberen bij het sluiten van het deksel.

Voeg Beschermende Trim

Een goede tip voor het helpen om uw houten speelgoedkist te beschermen is om hoekbeschermers die fungeren als “bumper bewakers”, het beschermen van de randen wanneer ze in contact komen met andere voorwerpen te installeren. Deze kunnen van een duidelijk ontwerp of kan zelfs zijn fraai ontworpen-messing metalen hoekstukken. Wees creatief. Een ander idee om te helpen bij de bescherming van uw houten speelgoed doos is om wielen te installeren, zodat hij vrij over de kamer of huis, indien nodig kan bewegen. Slepen van een doos kan er schade kan ontstaan;. Bij het reinigen van uw houten speelgoed doos, probeer het een hardware en aansluiting aanscherping inspectie als een extra stap in de richting van extra bescherming.

Voeg Corner bescherming en Casters