hanglamp vs. kroonluchters

Als u overweegt nieuwe verlichting in de keuken, eetkamer of zowat elke kamer in uw huis, moet hanglamp worden op uw lijst. Kroonluchter verlichting is mooi ook en het kan helpen om de twee soorten te vergelijken met de beste pasvorm voor u te vinden.

Hoe dan ook je besluit om te gaan, ter vervanging van de verlichting in uw huis zal een aangename esthetische verschil maken evenals het verhogen van de algemene waarde van uw huis. De verandering kunnen dramatisch zijn, afhankelijk van hoeveel nieuwe verlichting te installeren en de locaties die u kiest.

Wat is Pendant Lighting?

Hanglamp bestaat al heel lang, maar heeft onlangs taken on nieuw leven als het gebruik ervan wordt vernieuwd. In principe hanglamp is het type van verlichting die opgehangen is opgehangen aan het plafond.

Wat is kroonluchter verlichting?

Kroonluchterverlichting is ook al een zeer lange tijd, zelfs zo lang dat ze vroeger werden gebruikt met kaarsen, voordat elektriciteit ook uitgevonden. Kroonluchters hebben sommige populariteit verloren als gevolg van de focus op meer moderne looks. Kroonluchter verlichting hangt ook aan het plafond.

Verschil 1 – Suspension System

Het belangrijkste verschil tussen de hanger en kroonluchter verlichting is hoe het wordt opgehangen aan het plafond. Hanglampen hangen van een koord of kettingsysteem met meestal één of misschien een paar lichten, aan het uiteinde. Kroonluchter lampen hangen in een vertakt systeem, gebruikt voor opknoping vele lichten, historisch kaarsen en nu gloeilampen.

Verschil 2 – Materialen

Er is enige overlap in de soorten materialen die hanglamp en luchters uit, maar er zijn enkele verschillen zijn ook bekend.

Hanglamp komt in een verscheidenheid van materialen zoals

De materialen die kenmerkend zijn voor kroonluchters zijn niet zo breed in bereik. In feite zijn de meest voorkomende kroonluchter materialen smeedijzer, staal, brons en kristal of glas. Kroonluchters hebben de neiging om zwaarder in gewicht dan hanglampen.

Verschil 3 – Verschillende Stijlen

Zowel kroonluchter en hanglamp hebben tal van stijlen om uit te kiezen. Enkele van de meest voorkomende vormen van hangers zijn de mini, geblazen glas en enkele lampenkap. Hanglamp is veelzijdiger en daardoor past in elke kamer van het huis. Kroonluchters zijn meer beperkt tot de eetkamer en keuken gebieden van het huis.

Hanglamp is simplistisch en toch modern en kan sierlijke en artistieke zo goed. Kroonluchter verlichting is liefhebber en zeker meer sierlijke. Ze werden veel in formele eetkamers van weleer gezien.

Verschil 4 – Verschil in prijs

Hanglamp is goedkoper, omdat de stijlen en ontwerpen zijn zo veelzijdig en gevarieerd met zo veel materiaal om uit te kiezen. Kroonluchters zijn duurder, omdat ze de neiging om groter en bevatten duurdere materialen.

Zorg ervoor dat u aan vergelijking boodschappen te doen en te zien een grote verscheidenheid van design en stijl alvorens een definitieve beslissing voor uw huis.