grind oprit vs verpletterd onverharde oprit

Gebroken grind uit mechanisch steenslag deeltjes, zand, slib en kiezels, die zij geven een oneffen uiterlijk. Grind, daarentegen, bestaat uit kleine, gladde en ronde stukken van grind. Beide materialen zijn veel gebruikt voor de constructie van opritten.

Grind is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals wit, bruin en grijs. De rotsen zijn er in verschillende vormen, zoals eieren, evenals verschillende maten. Pea grind meestal duurder dan geplet grind, met enkele decoratieve opties kost ongeveer $ 85 per ton te zijn. Er zijn beperkte keuzes als het gaat om gebroken grind, maar het is goedkoper kosten variƫrend rond de $ 35 per ton.

Uiterlijk en Cost

Het installatieproces voor beide opritten is enigszins vergelijkbaar, en beide hebben een stevige rand tot het grind stukken bevatte te houden. Echter, geplette gravel vestigt zich beter en zorgt voor meer stabiliteit dan pea grind. Grind heeft niet veel stabiliteit en verschuivingen rond veel vanwege de ronde stukken. Met beide opties, moet u boven het materiaal van tijd tot tijd op het juiste niveau en esthetische schoonheid te behouden.

Installatie en stabiliteit