gieten van een betonnen oprit deel 1

Stap 1 – Graaf Old Driveway

Stap 2 – Plan voor Materiaalonderzoek

Stap 3 – Bereid de Surface

onderwerpen

Alden Smith is een bekroonde auteur, en levert regelmatig bijdragen aan deze website. Met een schat aan kennis te delen van zijn 50 jaar carrière als schrijver, werkt hij aan uiteenlopende onderwerpen, zoals huis reparatie, gezond leven, auto’s, personal finance, en koken.

In deze moeilijke economische tijden, als u overweegt de verkoop van uw huis, dan is een van de eerste dingen die een makelaar zal u vertellen om te verbeteren is een gekraakt en wiet geteeld oprit. Het proces is niet moeilijk, maar er zijn overwegingen om goed werk te kunnen in aanmerking worden genomen. In dit tweedelige artikel bespreken we het gieten van een betonnen oprit.

Opgraving van de oude oprijlaan en de voorbereiding van het beton bed voor de nieuwe is hard werken. Als u toegang tot een backhoe hebben, wordt de taak is veel gemakkelijker, maar zo niet, overweeg dan om dit gedaan. Niemand wil een week door te brengen met een maul en pikhouweel verscheuren van een oude oprit, en vervolgens geconfronteerd met de taak van het verwijderen van de oude beton en de verwijdering ervan. Het beste is hier te huren het gedaan.

Het volgende wat je moet doen is het plannen van een budget voor het project om te bepalen hoeveel hout, beton en inzet die nodig zullen zijn. Formulieren worden gebruikt om een ​​betonnen oprit gieten en diverse hout wordt gebruikt, zoals 2×4, 2×6 en 2×8 hout ondersteund door 1×2, 1×4 of 2×4 staken.

Bij uitgang, wil je gebogen toegangswegen, voor een gemakkelijke toegang en een goede uitstraling hebben. Quarter-inch multiplex wordt hier gebruikt, gebogen en ingezet op de juiste om de curve te passen en bieden ondersteuning voor het beton.

Een betonnen oprit moet een minimum van 6 inches diep. Om de hoeveelheid beton die nodig is vast te stellen, moet u bepalen hoeveel vierkante meter van het gebied dat moet worden gegoten. Een werf van beton dekt 54 vierkante voet van het oppervlak op een diepte van 6 inch. Een minimum van 3.000 pond betonmengsel of hoger wordt aanbevolen, en is het sterk aanbevolen om een ​​beetje concreter dan je nodig hebt bestellen.

Deskundigen adviseren dat je niet moet proberen om beton zelf te mengen, maar in plaats daarvan een beroep doen op een Redi-mix bedrijf voor de levering. Niet alleen heeft dit bespaart u tijd en terug te breken werk, maar ook dollar voor dollar is het beste alternatief. Je moet dan naar instanties stad of provincie om uit te vinden welke regels en reglementen zal uw project betreffen. Verkrijgen enige levensvatbare vergunningen en verzekeren u de regionale code voor de concrete werkzaamheden te begrijpen.

Het oppervlak van de oprit moet vlak zijn, zonder hoge plekken of dips. Een bed van ten minste 6 inches worden bereid en dit oppervlak moet worden verdicht om te verzekeren dat wanneer het beton wordt gestort zal er geen dips en oneffenheden wanneer het beton verhardt.

Nu is het tijd om het hout te kopen voor de formulieren, en het verzamelen van de nodige tools om het betonoppervlak afmaken als je van plan dit zelf te doen. Veel Redi-mix bedrijven hebben werkploegen die zeer ervaren zijn in het beëindigen van een betonnen ondergrond. In het volgende deel van deze serie bespreken we het gebouw vormen en het storten van beton.

Alden Smith is een bekroonde auteur en regelmatige bijdrage aan deze website. Hij schrijft over uiteenlopende onderwerpen, en blinkt uit in onderzoek.