geschilderde betonnen vloer ontwerpen

Een geschilderde betonnen vloer kunt het uiterlijk en het ontwerp van een kamer, garage of buiten ruimte te verbeteren. Het kan ook de bescherming van het oppervlak van de vloer. Houd in gedachten wat je wilt bereiken en volgen een plan om u te helpen uw gewenste afwerking te creëren.

Een garage verdieping is een geweldige plek voor een stencil van het logo van uw favoriete merk van het voertuig. Deze werkwijze kan worden uitgevoerd met zure vlek na het tekenen van de omtrek op het oppervlak met behulp van het sjabloon. Nadat de vlek is opgedroogd, verzegelen in en beschermen door het aanbrengen van een acryl gebaseerde kit.

stencils

In plaats van een enkele kleur voor geverfde betonvloer ontwerp, maak een botsing met de toevoeging van kleur chips. Of de verfschilfers gewoon een contrasterende kleur of een gouden of zilveren effect aan het licht te vangen, het gebruik van deze als onderdeel van een geschilderde vloer ontwerp kan leiden tot een mooie vloer. Verf vlekken of een zand additief zal ook helpen bij de verdieping van steeds te glad.

Kleur Chips

Vorm een ​​rand rond de rand van de vloer, of u van plan om de bestaande betonnen vloer te behouden of verf de hele ruimte voor het toevoegen van een rand. Een subtiele effect kan worden gemaakt met dezelfde kleuren of een groter effect kan worden gemaakt met contrasterende kleuren. De stijl van de grens kunnen worden gemaakt op basis van uw wensen en zal u een kans om uw artistieke talenten te gebruiken als u niet enthousiast over een rechte rand te geven. Extra kleine kunnen worden toegevoegd aan zwaarder wegen creëren.

borders

Door het toepassen van een geschikte kleur vlek op het gehele oppervlak voor het gebruik van een liniaal om te schilderen op lijnen in een contrasterende kleur, kunt u een geschilderde betonnen vloer met een baksteen effect te creëren. Vlek zou de beste optie te kiezen om dit te waarborgen dat het effect is vergelijkbaar met echte stenen zijn. Nadat de lak is voltooid, kan het hele ontwerp worden beschermd met kit.

Brick Effect

Toepassen van enkele kwarts deeltjes aan het oppervlak van de geschilderde betonnen vloer zal het uiterlijk van graniet te geven. Verdeel de deeltjes voordat de vloer is bevestigd en afgedicht met een geschikte deklaag.

graniet Effect

Met behulp van hoogglans afwerking meer dan verf kan u helpen om een ​​marmeren effect te creëren. Dit kan door het schilderen het gehele vloeroppervlak voordat een willekeurig swirled patroon bovenop deze. Het kan dan worden afgesloten met een polyurethaan gebaseerde oplossing voor een duurzame en hoogglans afwerking marmer lijkt te garanderen.

Marble Effect

Pam Estabrooke, district manager van Protect Schilders, bijgedragen aan dit artikel.