gerecycleerde pallet projecten, deel 3: outdoor salontafel

Suzy Kerr heeft een succesvol freelance schrijver sinds zijn afstuderen aan de Missouri State University met een graad in de journalistiek. Ze heeft gewerkt op dozens huis renovaties, de voltooiing van projecten van de garage herbouwt en asbestverwijdering om de installatie te douchen.

Houten pallets dienen hun doel in het vervoer van voorwerpen en materiaal van de ene locatie naar de andere, maar na dat wat zijn ze goed voor? Er zijn eigenlijk een heleboel projecten die je kunt doen met houten pallets, maar wel een die is heel nuttig en eenvoudig te maken is een salontafel. Bespaar jezelf wat geld en helpen het storten van afval zoveel mogelijk te beperken door het creëren van een koffietafel kunt u buiten te gebruiken met een aantal tuinmeubilair.

onderwerpen

Voordat u Build

Bepaal hoe hoog je wilt dat uw salontafel. De meeste salontafels zijn ongeveer 18-20 “hoog. Elke houten pallet is ongeveer 5 “tall, dus twee van hen zullen 10 worden” van uw tafelhoogte.

Stap 1

Inspecteren uw pallets voordat u het werk doen met hen. Het dragen van een paar handschoenen te beschermen tegen houtkrullen en splinters, controleren op eventuele beschadigingen aan de overkant van de pallet om ervoor te zorgen dat het gehele oppervlak is bruikbaar. Kijk of er gevaarlijke, zoals vreemde geuren tot een gevaarlijk product morsen, oliën vlekken, of uitstekende spijkers, die kan worden verwijderd met een tang of hamer geven.

Stap 2

Je moet 4 stukken gesneden uit de 4×4 te gaan tussen de bovenste en onderste pallet als het midden, en dan moet je 4 stukken om je benen onder de bodem pallet zijn. Een goede hoogte voor koffie tafelpoten is ongeveer 3-4, “het verlaten van uw midden stukken hout ongeveer 4-6 te zijn”, afhankelijk van uw voorkeur. Snijd alle 8 stuks uit je 4×4.

Stap 3

Gebruik schuurpapier om glad te strijken eventuele oneffenheden op de houten pallets. Als je gaat naar een beits of verf aan te brengen, zal het het gemakkelijkst zijn om het toe te passen voordat uw koffietafel in elkaar steekt. Dan moet je de stukjes en pallets tijd om te drogen voordat je je project monteren geven.

stap 4

Bepalen waar uw schroeven gaat om uw 4×4 te sluiten op uw houten pallet. Met behulp van een boor in uw elektrische schroevendraaier, boormachine gaten in de 4×4 waar uw schroeven gaan om te gaan. Dit is eigenlijk optioneel, maar het maakt het proces veel gemakkelijker als je het boren van uw schroeven in zijn plaats.

stap 5

Neem je onderste pallet top naar beneden en je hebt je 4×4 benen handig. Elke poot wordt bij elke hoek buiten te plaatsen en de schroeven de poot op de pallet te verzekeren door te gaan onder een hoek met de rand van het been in de pallet. Met je schroevendraaier en dek schroeven (om roest te voorkomen), schroef 2 schroeven door de zijranden van elk 4×4 been, zodat alle poten stevig bevestigd zijn. Je wilt niet dat je schroeven te steken door middel van het eerste stuk van de pallet hout, dus zorg ervoor dat de schroef laag genoeg op de 4×4 been dat het helemaal niet door zal gaan beginnen.

stap 6

Draai de onderste pallet goede kant op en zette hem op de nieuwe salontafel poten. Nu wilt u uw 4 midden stukken vast te zetten aan de onderkant houten pallet met dezelfde methode. Nogmaals, wees niet te laat uw schroeven gaan helemaal door het bovenste stuk van de pallet, om scherpe schroeven te steken, dat kan iemand krassen te voorkomen.

stap 7

En tot slot, kunt u uw top houten pallet veilig te stellen op dezelfde manier, door het veiligstellen van de 4 middelste stukken om de pallet met schroeven onder een hoek in aan elke kant. Dit kan makkelijkst te doen door de invoering van de top pallet op zijn kop en het instellen van uw midden stukken op het. Dit zal de hoek makkelijker om naar beneden schroeven in de bovenste pallet te maken. Zorg ervoor dat uw schroeven niet te ver meer uitsteken.

stap 8

Stel uw tafel rechtop en bewonder uw werk! Misschien wilt u controleren of er geen touch-up gebieden, of verf over de bovenkant van uw schroeven als u niet wilt dat ze te laten zien. Stel een outdoor plant in het midden en je bent klaar!

Hier zijn meer creatieve toepassingen EN PROJECTEN VOOR HET VERSCHEPEN pallets.