doel en de installatie van de rock ankers

Rotsankers worden vaak gebruikt als onderdeel van keerwanden, en als onderdeel van een systeem om beweging van een fundering weerstaan. De meeste rots ankers bestaan ​​uit een vooraf geboorde gat dat is gevuld met grout materiaal. Een schroefdraad stalen anker bar die is bekleed en wordt vervolgens in de gevoegde gat gestoken en wordt gespannen om de juiste specificaties van de specifieke taak. Er zijn vele maten en gewicht capaciteiten van rots ankers, afhankelijk van de vraag of ze zijn voor kleine banen huis stichting type of voor het behoud van grote constructies zoals bruggen. Hoe dan ook het gebruik en de installatie zijn grotendeels dezelfde.

Gebruik de juiste grootte en het type van boor voor het materiaal dat u boren in en de grootte van de rock ankers die u gaat gebruiken. Het kan nodig zijn om te boren door oude, losse en onstabiele materialen en in vaste materialen om je rock anker stevig vast te zetten. Vaak een soort omhulling kan worden gebruikt in het geval van instabiele materialen of afbrokkelende funderingen.

Stap 1 – Boor uw Hole

Bij het injecteren je voeg is het belangrijk om duidelijk de eerste boring van zoveel mogelijk vuil. Het vullen van het geboorde gat met grout van beneden naar boven door de top zal ook helpen bij het opruimen van het gat van puin. Om te voorkomen dat rotzooi een geschatte hoeveelheid ruimte te laten aan de bovenkant van uw uitgeboord ankergat vrij van grout om rekening te houden voor uitbreiding wanneer uw werkelijke rots ankers worden ingebracht.

Stap 2 – Injecteren Grout

Voordat grout sets, Plaats uw omhulde, schroefdraad anker naar beneden in de gevoegde anker gat tot een diepte dat het bedrag dat u wilt werken met steken van het gat verlaat. De huls om de schroefdraad anker van binding met de mortel materiaal derhalve droogt waardoor het bijna onmogelijk om aan of spanning te houden. Zodra de mortel heeft opgezet, verwijder de schede.

Stap 3 – Plaats Geneste schede Rock Ankers

Zodra je voeg heeft ingesteld en je rock ankers zijn goed geïnstalleerd is het tijd om de stalen dragende plaat bevestigen aan de buitenkant van het verankerde materiaal. Deze plaat zal vierkant zijn en zal een gat in het midden voor uw schroefdraad rots ankers om door te passen. Eenmaal over de ankers geplaatst en vastgeschroefd op zijn plaats is er ook een moer die naar beneden zal schroeven op de draden van je rock ankers zullen zijn. Samen met de dragende plaat dit zal je niet toestaan ​​om de spanning van de rots anker eenmaal geïnstalleerd.

Stap 4 – Installeer Lagerplaat

Op dit punt kunt u het anker aan een voorgeschreven spanning te trekken met uw borgmoer en dan vergrendelen adequaat op toekomstige beweging te voorkomen. Dit zal rots ankers die ongelooflijk sterk en in staat om grote hoeveelheden van de spanning en het gewicht te weerstaan ​​zijn voorzien.

Stap 5 – Span de Anchor Adequaat