dikke matrassen vs dekmatrassen

Al geruime tijd is er sprake van een geschil tussen dikke matrassen en dekmatrassen geweest. Vanaf het moment dat ze zijn gemaakt, hebben dekmatrassen is gegroeid in populariteit. De dekmatras is eigenlijk een apart stuk dempingsmateriaal die om het comfortabeler is bovenop een gewone matras. Dit is een plus doordat het voorkomt de noodzaak om een ​​nieuwe matras kopen.

Er zijn echter enkele ondergang aan. Met de toegevoegde dikte aan de matras, moet nieuwe bladen worden gekocht, degenen die diepe zakken zodat ze kunnen uitstrekken over de volledige lengte van de matras.

Afbeelding vs Comfort

Een andere factor is de eenvoudige afbeelding, uw bed ziet er nu ongeveer twee tot drie duim dikker. Nu veel matrassen zijn gemaakt met een ingebouwde kussen toplaag die zij nu dikke matrassen noemen. De zachte matras zelf varieert, dat er een extra laag van zachtheid, die niet wordt beïnvloed door de oorspronkelijke stevigheid van de matras. Een van de grootste voordelen voor een luxe matras is dat het deelt kwaliteiten die zorgen voor meer stevigheid voor mensen of meer zachtheid, afhankelijk één iemands persoonlijke wensen. Dit maakt het een uitzonderlijke keuze voor paren die een bed delen. Kijkend naar de twee matrassen elkaar, ze zijn zeer vergelijkbaar in vele aspecten.

De kosten

Misschien is de uiteindelijke beslissing breaker zal afkomstig zijn van de verschillen in kosten. Een Pluche matras kan overal van $ 250 tot $ 350 dollar bereik, terwijl dekmatrassen kost ongeveer $ 200 meer.