de voorbereiding van een oppervlak voor behang wandbekleding

Behang wandbekleding worden gebruikt om wanden een facelift te geven in veel gebouwen. Het gebruik van behang als wandbekleding helpt bij het thema van de kamer te veranderen in een grote weg.

Zorg ervoor dat u alle nodige werktuigen zoals vulmiddel, muurverf, krabber en andere hulpprogramma tolgelden die van pas kunnen komen in de loop van je voorbereiding. Voordat u beslissen wat voor soort behang wandbekleding die u wilt gebruiken op uw muur, proberen om de muur te onderzoeken op tekenen van breuk of vallen schilderwerk. Als u een gebroken schilderwerk of gaten te identificeren aan de muur, vul de gaten met behulp van filler of vinyl dan eindigen door het aanbrengen van primer over de hele muur.

Verzamel je Essentieel gereedschap

Zorg ervoor dat de lijm die u wilt gebruiken kan goed werken op het oppervlak door het controleren van zijn vermogen. Zodra de muren zijn verwijdering van eventuele gaten of breuk, het reinigen van de muur grondig voordat de olie-verf te verwijderen indien u denkt dat het misschien uw inspanningen belemmeren bij het steken van de muur papier wandbekleding.

Bepaal de lijmsoort te worden gebruikt