de juiste plaatsing patio stenen

Patio stenen zorgen voor een verbeterde esthetische aantrekkingskracht aan het landschap van uw huis. Het leggen van deze stenen correct om een ​​tuin te lopen vormen is niet een moeilijke taak. Elke persoon die in staat zal zijn om deze taak gemakkelijk te bereiken door het volgen van de onderstaande stappen.

U wilt krijt het pad waarlangs je zou willen om de stenen te plaatsen. U zult ook moeten beslissen hoeveel geld u bereid bent te besteden aan dit project bent. Je zou willen dit plan op papier te zetten, zodat je terug kunt verwijzen naar het wanneer nodig.

Je moet ervoor zorgen dat het pad waarlangs u van plan om de patio stenen leggen losse grond heeft. Als er, verwijder hem en voor te bereiden een sterke en compacte granulaire basis. Voordat u het graven, is het beter om in contact te komen met de nutsbedrijven te krijgen en te bevestigen dat er geen kabels of buizen loopt onder de oppervlakte die gevoelig zijn voor schade.

Dit is de stap waar u schop het vuil en plat het pad waar de stenen moeten worden gelegd. Nadat u het pad hebben gestabiliseerd, moet je een 4 “dikke laag grind toe te voegen en niveau is. Zodra dit is gebeurd, moet je het vullen met een 1 “dikke laag steengruis, die zal fungeren als beton.

De laatste stap is om de patio stenen langs het pad dat je hebt klaargemaakt te leggen. Je kunt het lag in een patroon van uw keuze. Als je de stenen leggen, tikt ze lichtjes met een rubberen hamer om ervoor te zorgen dat ze goed zitten.