de juiste lay patio stenen

Als u op zoek bent naar manieren om uw buitenruimte ten volle te benutten of een patio, dan kunt u leren hoe u de juiste lay patio stenen end to end. Dit is een geweldige en leuke zomer project dat is niet zo moeilijk als het klinkt. Voordat u begint, moet u op de proppen komen met een ontwerp op basis van de beschikbare ruimte en de winkel rond om te beslissen over de aard van de steen u het beste bevalt.

Stap 1 – Plan uw Patio Area

U moet uw ontwerp te gebruiken om te meten uit het gebied in de tuin die u wilt gebruiken voor uw nieuwe outdoor leefruimte. Zodra u de precieze metingen hebben gemaakt, gebruik maken van de palen en touw om de ruimte schoon te houden en creat een ‘plattegrond’. Je moet ook bereid om de juiste hoeveelheid stenen en andere materialen die u nodig hebt kopen.

Stap 2 – Maak de omgeving

Duidelijk het gemeten gebied tot een diepte van 4-5 inches. Het kan makkelijker zijn om te wissen als je een gras en onkruid killer vooruit gebruik van de tijd. Het is ook een goed idee om de extra vervuiling die u zojuist verwijderd gebruiken (als je niet hebt gebruikt een toxische onkruidbestrijdingsmiddel) tot een verhoogde tuin of bloem bed te creƫren. Met behulp van uw niveau, zorg ervoor open plek is zo horizontaal mogelijk.

Stap 3 – Maak de Stichting

Vul het ontruimde gebied met een aantal middelgrote vulmiddel rots naar binnen 1 inch of zo van de rand van teh open plek, afhankelijk van de dikte van uw terras steen. Na het vullen met rock, gebruiken het zand om het gebied volledig te vullen. Gebruik de hark of schoffel om het gebied opnieuw waterpas. Spray met een slang om het zand af te wikkelen.

Stap 4 – Leg de Stones

Het is nu tijd om de steen in het patroon te leggen en te ontwerpen die u hebt gekozen. Als de stenen die je hebt gekozen in overeenstemming zijn in vorm, dan beginnen met het leggen begin tot eind in de gewenste patroon en design.

Als de stenen die je koos willekeurig worden gevormd, te beginnen langs de buitenranden met de grotere stenen en naar binnen te werken naar het midden. Vul in ruimten met een kleinere of gebroken stenen totdat de pasvorm is strak.

Stap 5 – Vul de Cracks

Zodra u uw steen volledig gelegd moet u zand opnieuw verspreid scheuren in te vullen. Spray met een slang en herhaal dit proces totdat alle scheuren zijn gevuld en zand is verdicht. Laat een paar dagen voor de patio in te stellen en dan genieten!