correct poets je bronzen bad kraan

Brons bad kranen hebben onlangs terug te komen in stijl als een traditioneel element in een modern huis. In tegenstelling tot geborsteld nikkel, hoewel, brons zal oxideren en gemakkelijk aantasten. Dit zal snel gebeuren in de vochtige omgeving van de badkamer. Sommige veroudering kan karakter en stijl toe te voegen aan de bronzen stuk. In feite is een vleugje groen op brons beschouwd als aantrekkelijk. Om de levensduur van uw bronzen sanitair te bewaren, nemen extra zorg om ze correct te poetsen.

Stap # 1: Controleer Coating of lak

Wanneer brons wordt gebruikt in een badkamer kan worden gecoat. Uw bronzen bad kraan kan zijn gekomen met instructies voor het reinigen van dit. De coating of lak krijgt bekrast of beschadigd raken als u regelmatig schoonmaken methoden te gebruiken. Typisch, is het raadzaam je gewoon het gebied afvegen met een vochtige doek. Als u niet weet of uw bad kraan is bekleed, neem een ​​kijkje. Coated brons zal bestand zijn tegen de normale of een antiek verwering zijn. Het zal niet draaien groen bij blootstelling aan zuurstof. In plaats daarvan zal het normaal water vlekken of zeepresten te krijgen. Reinig dit type armatuur zorgvuldig, zodat je niet de speciale kit beschadigen.

Stap # 2: Zoek de juiste Cleaner

U kunt in staat zijn om een ​​bronzen kraan schonere bij uw lokale hardware winkel. Als u een product niet kunt vinden, probeer het mengen van uw eigen. Er zijn twee veel voorkomende zelfgemaakte remedies: citroensap en zuiveringszout of azijn, bloem en zout. Bepaal welke u liever gebruiken. Het citroensap mengsel heeft de neiging om beter te ruiken. Meng net genoeg vloeistoffen en vaste stoffen tot een pasta te maken. U wilt de pasta te testen op een klein deel van uw bronzen bad kraan om te verzekeren er geen schade zal optreden.

Stap # 3: Maak de kraan

Geef jezelf genoeg tijd om het goed te doen. Het schoonmaken van brons kunnen tijd en energie-intensief zijn. Zelfs als u geen gebruik van chemicaliën, is het een goed idee om de kamer te verzekeren wordt geventileerd. Hiermee wordt voorkomen dat de natuur voorkomende dampen uit de reacties van huishoudelijke producten van irriterende jou. Schoon te maken met de baking soda oplossing, wrijf het brons met een zachte doek. Als u gebruik maakt van azijn, gewoon wrijf de pasta op en laat het zitten voor 30 minuten.

Stap # 4: Was het residu

Wanneer u klaar bent, was de bronzen bad kraan met warm water. Gebruik een zachte doek om voorzichtig de hand buff het gebied. Uw brons moet glanzend en schoon te maken wanneer u klaar bent. Om dit uiterlijk te behouden, veegt de bronzen regelmatig met een zachte doek. Dit zal helpen bij het verwijderen residu van oxidatie voordat het zet.