bestrating oprit afdichting: tips en fouten te vermijden

Oprit afdichting is een project dat u gemakkelijk kunt beheren op uw eigen gedurende een weekend. Het beschermt uw straatstenen tegen de elementen en maakt ze opnieuw te kijken nieuw. Om de langste levensduur te krijgen en best uit te zien uit uw bestratingsafwerkmachines oprit, dichten wordt om de twee jaar aan te bevelen. Maar er zijn genoeg dingen die mis kan gaan, en een aantal fouten zijn duur om te repareren. Door het maken van de juiste keuzes in producten en toepassingen, kunt u genieten van uw oprit voor vele jaren.

Wacht minstens 4 weken na het aanbrengen van de straatstenen te houden met de natuurlijke uitstraling van efflorescentie, een krijtachtige stof die aan de oppervlakte van de straatstenen bij blootstelling aan de zon. Uitbloeiingen zal verdwijnen op zijn eigen tijd. Als uw straatstenen een jaar geleden werden geïnstalleerd over, mag u helemaal niet zie geen.

Tips voor Driveway Sealing

Sweep en power-wassen uw oprit een dag voor u begint met het afdichten en laat het een nacht drogen. Als u niet beschikt over een power-ring hebben, kunnen deze algemeen worden gehuurd van bouwmarkten. Je kan een kleine hoeveelheid van een mild wasmiddel te gebruiken om vlekken te verwijderen, maar zorg ervoor om weg te spoelen al het sop.

Driveway Sealing Fouten

Kies op basis van oplosmiddelen kit. Op basis van water kit niet opstaan ​​om de slijtage een oprit verdraagt. Kies een lijm op basis van het materiaal van straatstenen, of ze nu bakstenen, klei of cement. Verschillende sealers beter werken voor specifieke materialen dan anderen. Kies voor een spons-type roller aan de kit toe te passen. A-nap gebaseerde roller heeft meer kans te grijpen en val je mee zand.

Onderzoeken of de kit die u nodig hebt kan worden gespoten op het gebruik van een machine met de naam van een Chapin 1949, die kunnen worden gehuurd. Een spray-on applicatie is de makkelijkste manier om te voorkomen dat zand uit de bestrating gewrichten te slepen.

Wacht minstens 3 uur na het aanbrengen van uw laatste laag van de kit voor het lopen op de oprit, en laat 24 uur voor het rijden op het.

Do kit niet van toepassing op uitslag. Dit zal alleen sluit de uitslag aan het oppervlak van de bestrating. Als uw straatstenen zijn reeds meer dan verzegeld en zie je uitbloeiingen, zal de kit moeten worden ontdaan. Vergeet niet, uitslag kunnen verschijnen na verzegeling, als het stijgt vanuit de straatstenen.

Gebruik nooit kit op straatstenen die nog nat of zelfs vochtig. Bij gebruik van een oplosmiddel gebaseerde sealer, kan deze een melkachtig uiterlijk veroorzaken.

Een op basis van oplosmiddelen kit mag niet worden aangebracht over een op water gebaseerde kit. Dit kan resulteren in verkleuring. Als je niet weet wat kit werd in het verleden gebruikt, testen een onopvallende plaats voordat het afdichten van de hele oprit.

Investeren in een kwaliteit kit zal de uitstraling en duurzaamheid van uw oprit te verbeteren, terwijl een goedkope kit zal moeten vaker opnieuw worden aangebracht en kunnen verkleuring veroorzaken als u afdichtingsmiddelen schakelt later op. Het is fijn om vergelijking-shop, maar de minst dure product misschien niet de beste resultaten.

Als een spons-type roller niet beschikbaar is, kies dan een dutje, dat is minder 1/4-inch dik. Anders kan de nap kan het samenvoegen zand tussen de straatstenen te bereiken en trek hem omhoog.