bescherm uw jonge oostelijke redbud van wind

De oostelijke redbud boom is een mooi lente bloeiende boom, die fel paars / roze bloemen die populair bij hoveniers en tuinarchitecten zijn geproduceerd. Desondanks zijn ze niet een zeer sterke structuur, met een neiging om gemakkelijk worden beschadigd in de wind. Ze zijn ook niet erg tolerant ten opzichte van koude, en kan zelfs sterven op een strenge winter.

Eastern redbud heeft tijdens zijn eerste jaren te worden beschermd tegen wind. Echter, in latere jaren zal groeien tot ongeveer 25 voet, en kan zich behoeden voor iets anders dan de zwaarste van de wind. Jonge redbuds echter riskeren uitdroging bij ernstige wind.

Het planten van een boom in een Windy Area

Keens tuinders te popelen om een ​​jonge Oost-redbud boom te planten, maar bezorgd over de wind schade aan de jonge boom kan een aantal maatregelen om te voorkomen of het risico op schade te beperken aan de jonge boom, hetzij door een zorgvuldige afweging bij het planten te nemen, of door maatregelen te nemen wanneer de boom groeit de wind schade bij jonge oostelijke redbud bomen te voorkomen.

Het kweken van een boom van de Oost-Redbud Variety in Winds

Planten zoals de Oost-Redbud zijn gevoelig voor aandoeningen zoals Winterburn, en het is een goed idee om deze bomen in het noordoosten en oostelijke zijden van het huis, waar de bomen enige bescherming tegen wind kunnen krijgen plaatsen.

Het planten van de oostelijke redbud onder andere bomen zullen ook de bescherming ter beschikking te verhogen tot de romp, waardoor het tegen schade-als er andere windsingels in de buurt, zoals heuvels en hagen, deze kunnen ook zorgen voor een goede bescherming tegen de ernst van de zuidwestelijke winden, zo niet de wind uit de boom te bereiken geheel voorkomen, kunnen ze de wind vertragen genoeg om het te stoppen met de boom te beschadigen.

Als u hoopt om een ​​oostelijke redbud groeien in een winderige sport, een goede bescherming tegen de wind is het planten van een sterkere groenblijvende planten omheen, om te fungeren als een windscherm.

Jute kan ook worden gebruikt als een beschermende, samen met andere barrièrematerialen-deze kunnen een goede bescherming bieden voor de oostelijke redbud in de beginjaren-barrières rond de stam kan ervoor zorgen dat de wind niet te sterk effect op de romp.

Als een van de grote problemen met de wind op de oostelijke redbud is die van uitdroging, of drogen van de romp, is het een goed idee om de plant vochtig te houden, zelfs als er vorst aan de grond.

Sommige tuinders zijn geneigd tot boom wrap te gebruiken om de oostelijke redbud beschermen, maar dit kan soms leiden tot meer problemen dan het verlaten van de boom blootgesteld: boom wrap kan de juiste beluchting van de romp, die de fotosynthese direct onder de schors kan voorkomen remmen, waardoor de kans van kankers, en de kwetsbaarheid voor insecten. Plastic bewakers die spiraal rond de oostelijke redbud kan leiden verdraaide romp bij de uitbreiding in de vroege lente, waardoor een spiraalvormige stam. Het is een beter idee om drain tegels of PVC leidingen gebruikt om de boom-zolang het niet de boom vernauwen.