bereidt zich voor om betonnen stoep blokken leggen

Beton heeft vele toepassingen, zoals stoep blokken om kolommen en zelfs decoratieve kunst ondersteunen. Stoep blokken kunnen worden vervaardigd in verschillende maten, maar ongeacht de grootte van de bereiding is altijd hetzelfde. U kunt stoep blokken gebruiken om een ​​prachtige stoep compleet met design werk te creëren of u kunt het heel eenvoudig en basic te maken. Trottoir blokken kunnen kosten honderden dollars tot duizenden te maken en te installeren. De onderstaande informatie zal u tonen hoe om het gebied jezelf voor te bereiden met het oog op de stoep blokken te installeren.

Stap 1 – Plan de Sidewalk

Stap 2 – Paint Lines

Van plan om trottoir blokken te installeren is net zo belangrijk als het mengen van de betonnen blok zelf. Het eerste wat je nodig hebt om te bereiken is het vinden van het gebied waar u de stoep blokken. Een gebied dat vlak heeft de voorkeur omdat er minder werk betrokken. Maken gebruik van een stuk papier en een pen te trekken uit uw stoep patroon. Dit is belangrijk als je wilt om bochten in de stoep te hebben. U zult ook willen de dikte van het trottoir blokken mee omdat dit de diepte van de uitgegraven gebied zijn. Gebruik het meetlint om de hoeveelheid ruimte die je hebt om mee te werken te bepalen. Dit zal u ook vertellen hoeveel beton je net zo goed nodig als hout om uw formulieren te maken.

Stap 3 – Grondverzet

Zodra het plan klaar is kun je het gebruiken om je lijnen te creëren voor de stoep blokken en hun plaatsing. Gebruik de metingen en het meetlint om de lijnen voor de stoep te creëren door het schilderen van hen op. Als u het creëren van ruimtes tussen elk blok, wilt u er rekening mee dat wanneer u verf op de lijnen.

Voorafgaand aan het gieten van beton voor stoep blokken je nodig hebt om de gebieden die u geschilderd graven. U reeds opgemerkt de dikte van het trottoir blokken en dit is de diepte van de site. Gebruik de schop om te beginnen met het verwijderen van de aarde tussen de lijnen die je geschilderd. Gebruik de maatstaf voor het meten van de diepte langs de randen en het centrum.

Stap 4 – Voorbereiden van de omgeving

Het verwijderen van het vuil is het begin van het leggen van de stoep blokken, maar je moet ook geen stenen of wortels in het gebied aanwezig te verwijderen. Zodra de diepte nauwkeurig is en al het vuil verwijderd, kunt u beginnen met de site te voltooien. Gebruik een sabotage neer op de aarde achtergelaten en gebruik de maatstaf om de diepte ervoor te zorgen dat alle randen en het centrum zijn niet genegeerd te bevestigen. Zodra al het vuil het niveau gecomprimeerd gebruik waarborgen is het ook nog. Verwijder elke grondsoort moet je om volledig te voldoen aan de diepte en de gelijkmatigheid die nodig is. Als het gebied is helemaal klaar voorzien in een laag stof tuinarchitect’s die zal voorkomen dat onkruid en andere vegetatie dat het een probleem om de stoep blokken. Nagel samen stukken van 2×4 een kader te maken binnen de omtrek van elke uitgegraven gebied.