bereidt zich voor halfronde goten te installeren

Halfronde goten zijn een traditionele stijl goot die uit is afgebouwd ten gunste van de moderne alternatieven. Echter, als je de renovatie van een ouder gebouw of het installeren van goten op een dak dat kroon vormen in plaats van fascia boord heeft, halfronde goten kan een goede keuze voor u zijn. Volg deze tips om de installatie soepel te laten verlopen.

Het eerste deel van het project is van plan het uit en het kopen van de materialen. U zult genoeg lengte van de goot nodig om de gehele omtrek van uw dak te dekken. De diameter van de goten en leiders afhankelijk van de hoeveelheid regenwater. De afvoer van een halfronde goot met een gegeven diameter komt overeen met de afvoer van een K-stijl goot met diameter van 1 inch minder. Helling de goten naar beneden 1 inch elke 400 lineaire voeten. Halfronde goten zijn duurder dan de meeste vervangers, dus bereid om de investering te maken.

Kies Bedrag en afmetingen van Materialen

Halfronde goten zijn het best geschikt voor de winter weer, maar een sneeuw guard zal bijdragen tot het verminderen shear stress van geaccumuleerde gewicht.

Overweeg Sneeuw Guards

Sommige van uw bevestigingsmiddelen zal uiteindelijk falen, dus van plan om een ​​paar extra te gebruiken. Dit voorkomt dat de goot vallen het dak later uit.

Gebruik Extra Fasteners