afkickkliniek verslaafde ster praat stoer over diy realiteiten

Justin heeft jaren zowel doorgebracht als schrijver / redacteur en werken in de handel als een klusjesman, lijstenmaker en installateur van dakramen. Hij is nog steeds actief in zijn atelier, het maken van dingen uit andere dingen, zoals gloeiende whisky bars, geregenereerd Redwood tafels en een butler robot (WIP).

“Ik ben op een boomstronk met een ketting op dit moment zag.” Dat is het eerste wat Nicole Curtis zei toen we haar genoemd, en dat inkapselt haar perfect. Als je haar show te kijken, kun je foto het moment … de altijd drukke aannemer, historische preserver, makelaar in onroerend goed, alleenstaande moeder, probeert te krijgen van een klus te klaren, krijgt een telefoontje van een aantal interviewer en balanceren haar mobiele telefoon met haar kettingzaag. We eindelijk ingehaald met de “host” van de DIY netwerk Rehab Addict -met een nieuw seizoen te beginnen 17 oktober – de volgende dag, toen ze had een beetje ademruimte tussen haar dag rehabbing een historisch huis in Detroit, en vliegen terug naar huis naar Minneapolis in de avond.

U heeft diepe wortels in Detroit. Ziet u het faillissement – en al van de media-aandacht rond het – als een schande of meer van een kans voor de stad?

Ik zie het als belachelijk, alle caps. Mensen moeten zich ervan bewust dat als je producten niet in de VS gemaakt te kopen zijn er echte mensen die baan verliezen in het hele land. Er is niet één stad in de Verenigde Staten, die niet de mogelijkheid te eindigen zoals Detroit heeft. We zijn blut geweest voor een lange tijd. Nu zijn we gewoon verklaard.

Detroit was de stad tot 100 jaar geleden, en nu zijn we failliet. Het maakt geen verschil voor mij. Ik ben opgegroeid hier. Ik ben hier terug. Enkele van de meest prachtige architectuur in dit land is in Detroit.

Je lijkt meer “echt” dan alle andere doe-het-of reality show host. Waarom is dat?

Nou hier is het ding, ik ben niet een host. Ik ben eigenlijk een aannemer. Je bent niet van plan om veel gastheren die wakker om 7 in de ochtend en ga naar hun werk site met hun eigen geld, hun bemanning en hun financiële toekomst op het spel te interviewen. Ze gaan in en eet een ambachtelijke service ontbijt en een kop koffie voor hen gebracht en ze stap in het schot. Ik denk dat dat is wat een beroep op mijn kijkers. Ze weten dat er geen bullshit met mij. Het is niet allemaal regenbogen en lollies. U kunt een keuken niet in 22 minuten. En wie heeft een budget van $ 30.000 tot een keuken doen?

Dit is wie ik ben en dit is wat echte mensen doen. Ze hebben slechte dagen als ze hun eigen huis bent drywalling en ze benadrukken, want ze willen een snelle oplossing te doen in de keuken toen ze dachten dat het zou gaan worden $ 1100 en nu is het $ 3.000. Of ze hadden een loodgieter die liep, of een elektricien die echt niet over een vergunning. Ik heb dit al 15 jaar, en ik nog tegenkomen die kwesties elke dag. Ik vertel mensen hun kleine successen te vieren. Iedere keer dat je iets gedaan te krijgen, vieren.

Voor degenen die wonen in een ouder huis, zijn er aanwijzingen kan men kijken voor dat er misschien een aantal verborgen originele architectonische details achter de gipsplaten?

Ik ben erg goed in het verkennend gaten met mijn voorhamer, dus ik altijd mensen te vertellen, bij twijfel, koop een van die patch kits. Hamer door een muur en gewoon zien wat er achter daar. Elk cool ding dat ik ooit heb gevonden in een huis is bedekt, en wanneer mensen zijn zo dom om het te verdoezelen, ze zijn die lui niet om het in de eerste plaats te verwijderen. Dus we hebben gevonden open haarden, badkamers, wastafels, kasten, deuren, alles achter hele kleine dunne vellen van gipsplaat. Dus voor mij, ik zou liever een beetje patch werk dan wonen in een huis met verborgen coole functies te doen.

Helaas, als ze huurde een aannemer en had het professioneel gerenoveerd, dan is uw kans zijn gedaald. Omdat ze iets zullen zien, scheur het allemaal uit en gooi het in een container. Maar je kunt onderzoeken vergunning schema’s op een huis online en zien wie er het werk doen. Ik opsporen van de aannemer en vragen: “Wat heb je gedaan met lege”

Als je iets doet op een ouder huis, hoe doe je evenwicht moderne ontwikkelingen zoals dubbel glas voor de energie-efficiëntie met historische nauwkeurigheid en vakmanschap, net als originele ramen?

Dit is wat ik denk over de energie-efficiëntie: neem het mee en gooi het uit het raam. Het spijt me, maar ik ben zo ziek van hoorzitting over het. Wanneer u een energie-efficiëntie audit op een ouder huis te doen, je bent niet van plan om het beste van wat ze nu kunnen doen. Maar je moet over na te denken als dit, alles wat energie-efficiënt dat ze in een huis nu is geladen met chemicaliën – uw isolatie, ramen, en alles anders.

Met oude ramen, als je een energie-audit te doen, ze zijn niet echt de boosdoener. Soms zijn ze hoeven alleen maar meer beglazing, zijn ze niet goed afgesloten. Ik heb nog nooit een oude venster die goed is afgedicht met een behoorlijke storm op het dat niet energiezuinig gezien. Dus ze krijgen een slechte rap omdat mensen willen vervanging van ramen te verkopen.

Oude huizen hebben 100 procent natuurlijke materialen – ze zullen alles overleven gebouwd vandaag de dag – ik bedoel met uitzondering van de plastic, waarvan we weten dat hier te zijn ’til het einde.

We zijn eigenlijk op dezelfde pagina omdat de moderne woningen worden gebouwd zogenaamde

Echt goedkoop. Als je ooit een burn beneden hebt gezien, branden ze in 5 minuten.

Ook zijn ze zo verzegeld en “efficiënt” dat-

Ja, ze niet ademen.

Dus, hoe zit het met mensen die in de cookie cutter moderne huizen wonen? Heeft u suggesties voor hen om meer karakter in waar ze wonen te brengen hebben?

Het draait allemaal om uw meubels en design. Ik heb altijd ingericht zeer eclectisch, deels omdat ik was slecht. Arm maakt je erg creatief. Als je geld hebt, hoef je niet om creatief te zijn. Ik hou van garage verkoop vindt, ik hou van vintage meubelen. Ik hou gewoon een beetje mengen en bijpassende alles. Dat is echt een manier om jezelf en je huis wat karakter te geven.

Zo vaak ga ik in een huis en iemand kocht het meubilair scherm, elk stuk in het, van XYZ meubelzaak “wij zullen uw meubels voor 10 jaar zal financieren”, en het huis ziet er verschrikkelijk, maar het is geen twijfel waarom. Dus, ik zeg altijd experiment en neem de tijd om uit te vinden wat je wilt in je huis en zet je eigen flair.

Voor iemand die leeft in een ouder huis, is er een typisch ding dat je altijd doen dat je denk dat iedereen zou moeten gaan en morgen doen?

Ga op zoek naar de mensen die in uw huis te wonen. Er is niets meer magische of vertederend dan het krijgen van de geschiedenis en de geschiedenis van het huis. Tenzij was er een moord … die ik heb lopen in tevoren!

Je hebt waarnaar wordt verwezen op de show die u een triatlon gedaan heb. Hoe krijg je de tijd om te trainen voor zoiets te vinden?

Ik heb niet om te trainen op alle, want wat ik doe elke dag is vrij fysiek uitgebreid. De afgelopen twee dagen hebben we al carving boomstammen met kettingzagen, en als je nog nooit hebt doorgebracht 2 dagen rechte keten zagen, weet je niet wat je mist. Helaas heb ik weet dat met alle asbest, lood en al dat goede dingen die ik zuigen, ik heb iets nodig om tegen te gaan dat. Maar op de meeste vroege ochtenden vindt me lopen, en om 10 uur 11 uur ‘s nachts. Ik heb altijd opgenomen fitness in mijn leven, met mijn zoon, en we vinden het altijd wanneer we kunnen. Geen reden om te zitten inactief, ooit.

Om te eindigen, wanneer u een renovatie doen, moet je om te beginnen met een demo, dus wat is de coolste en meest ongewone dingen die je hebt gevonden in een muur?

Wij bewaren alle oude kranten. En in het geval huis dat we in St. Paul vonden we een TON van 1930 pinup kalenders die werden verzonden naar mijn broer voor zijn winkel [waar hij herstelt oude motorfietsen].

Er zijn altijd nee-zeggers die niet geloven dat ik dit allemaal. Ik was op de Adam Carolla tonen een paar maanden terug en hij deed zijn best om me struikelen. En toen hij gedaan werd, zei hij: “Ik ben onder de indruk. Je weet eigenlijk je stront. “Dus ik ben altijd in voor iemand die wil me uitdagen. Dit is de reden waarom ik al mijn projecten open voor het publiek. We hebben meer dan 200 bezoekers moesten onze Detroit huis. Mensen opdagen zo vroeg als 08:00 tot 22:00, in de verwachting alleen maar om door te rijden. Ik ben er werken en hen uitnodigen in.

Nou, bedankt voor de uitnodiging. We kijken uit naar het nieuwe seizoen.