afdekzeil reparatie tips

Afdekzeil reparatie is iets wat je gaat te hebben om te gaan met als u een zwembad dekking voor uw zwembad. Schade is een normaal onderdeel van de levenscyclus van zonne-pool cover of een in de grond afdekzeil. Het wordt veroorzaakt door blootstelling aan de zon, de fysieke kracht bedekken en het vrijgeven van het zwembad en door blootstelling aan zwembadchemicaliën. Gelukkig kunnen de meeste schade gerepareerd thuis met behulp van goedkope instrumenten en producten.

Vinyl pool covers zijn duurzaam en helpen bij het voorkomen warmte, chemicaliën en water verdampen. Echter, vinyl zwembadafdekkingen, die ook worden aangeduid als solar zwembadafdekkingen, hebben de neiging om scheuren te ontwikkelen en verkleuren. Het repareren van een scheur of gat in een vinyl afdekzeil is eenvoudig.

Tips voor het repareren van Vinyl Pool Covers

De eerste optie is om een ​​vinyl afdekzeil reparatieset gebruiken. Deze kit zal een vinyl patch en vinyl lijm. Om het gat te repareren, moet u het deksel van het zwembad te verwijderen en leg het plat op de grond. Droog het gebied dat moet worden hersteld. Breng de vinyl lijm rond het gat of scheur en druk op de vinyl patch over de scheur. Sommige kits bieden een eenvoudige schil en stok toepassing, die het herstelproces veel eenvoudiger maakt. Naast het kopen van benodigdheden in een kit, heb je de mogelijkheid tot aankoop van de reparatie items afzonderlijk. Reparatiesets en individuele reparatie items kunnen worden gekocht bij het zwembad aanbod winkels.

Mesh / Net Pool Covers

Verkleuring is een probleem dat al dan niet fixeerbaar zijn. Als de verkleuring van de pool cover wordt veroorzaakt door de zon, dan is er echt niet iets dat je kunt doen om het probleem op te lossen. Echter, als de verkleuring wordt veroorzaakt door chemische residuen, schimmel u kunt het probleem op te lossen. In dit geval wil je een plastic kuip te vullen met 1 liter water en 1 kopje bleekwater. Leg het afdekzeil plat op de grond en het gebruik van een doek gedoopt in het bleekmiddel oplossing te wassen het residu, schimmel of meeldauw. Laat het deksel te drogen voordat u het weer over uw zwembad.

Een andere populaire vorm van afdekzeil is het gaas of net afdekzeil. Deze covers zijn gevoelig voor tranen. Repareren tranen zijn eenvoudig. Als u werkt met een maaswijdte afdekzeil, gewoon naaien op een maas patch over het beschadigde gebied. Als de scheur is niet groot je in staat zijn om gewoon te naaien van de scheur, met behulp van een naald en industriële kracht nylon draad.

Als u werkt met een net afdekzeil, reparatiemethoden zijn iets anders. Ten eerste kun je proberen om de verrekening door de hand te herstellen. Dit gebeurt door het gaas retying waarmee gekomen. De tweede optie is aan te sluiten bij een nieuw stuk net om de beschadigde netten te vervangen. Als het net is een liner voor uw afdekzeil en als het ernstig beschadigd is, kunt u de oude netto-liner te verwijderen en te vervangen door een nieuwe.