aanbevolen computer specs voor videobewerking

Om uw computer voor videobewerking gebruiken, moet u een setup kunnen verwerken real-time video bezitten. Rendering video vereist bepaalde specificaties. Het wordt aanbevolen om, als video-editing is je doel, je desktop setup in plaats van een laptop werkstation gebruiken. Desktops zijn makkelijker om mee te werken als het gaat om de benodigde plug-ins.

De specs van uw computer bezit zijn net zo belangrijk als de setup. Macs staan ​​bekend om hun vermogen om video en audio uitgebreide verwerken. Software zoals Final Cut Pro is alleen compatibel met Macs, terwijl de audio-engineering programma’s zoals Pro Tools werkt het beste met hen. Bij minimum, 2 GB RAM-geheugen nodig zijn om top-of-the-line video-editing software uit te voeren samen met een 1,25-GHz dual-core processor. Omdat je werkt met zoveel data, 55 of meer GB beschikbaar moeten zijn op uw harde schijf. Voor de beste resultaten moet deze nummers worden verdubbeld. Anders wordt het proces van video-editing zal tergend traag.

Computer Specs voor videobewerking

Voor pc’s, ten minste 4 GB RAM-geheugen nodig. Er moet ten minste 160 GB harde schijf ruimte ook. Macs zijn superieur voor videobewerking, maar voor PC liefhebbers van alles mogelijk is, vooral als je een custom-built harde schijf en een processor staat de behandeling van de lading.